Libnet.ro
UNICEF

15:00

inchisoare cu executare pentru fostul baron PSD Dambovita, deputatul Ion Stan

Adevărul Adevărul,
inchisoare cu executare pentru fostul baron PSD Dambovita, deputatul Ion Stan

Deputatul Ion Stan, fostul presedinte al PSD Dambovita, a fost condamnat, miercuri, de inalta Curte e Justitie si Casatie, la 2 ani de inchisoare cu executare si 2 ani de interzicerea unor drepturi pentru infractiunea de trafic de influenta. Totodata , iCJC a decis si confiscarea sumei de 580 000 de lei. Deputatul are dreptul de a face apel. continuă pe Adevărul

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul, informeaza Mediafax.

Un fost primar PDL, condamnat la inchisoare cu executare pentru inselaciune

Curtea de Apel Constanta l-a condamnat, luni, pe fostul primarul PDL din Agigea, Ion Ionita, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si alte fapte de coruptie.

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia nu este definitiva

Judecatorii Curtii Supreme s-au pronuntat, miercuri, cu privire la dosarul in care deputatul PSD Ion Stan este judecat pentru trafic de influenta. Parlamentarul a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru.

Fostul primar PDL Ion Ionita, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru mai multe infractiuni de fals si abuz in serviciu

Fostul primar din Agigea, Ion Ionita a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. in 2007, procurorii DNA au retinut in sarcina lui Ionita infractiunea de inselaciune cu consecinte deosebit de.

Procurorii cer AREST la domiciliu pentru fostul judecator CCR Toni Grebla

Update 11. 35 -Procurorii cer arest la domiciliu pentru fostul judecator CCR Toni Grebla. _____________________________________Stirea initiala 09. 30Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Toni Grebla,.

Procurorii cer AREST la domiciliu pentru fostul judecator CCR Toni Grebla. Grebla: Conditiile din arest sunt suportabile

Update 12. 13 - Ordonanta de retinere pe 24 de ore, pe numele lui Toni Grebla, a expirat. Fostul judecator CCR a plecat din arestul Politiei si va astepta acasa decizia magistratilor cu privire la cererea DNA de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )