Libnet.ro
UNICEF

20:00

Incident aviatic in Statele Unite. Sase persoane si-au pierdut viata

România Liberă România Liberă,
Incident aviatic in Statele Unite. Sase persoane si-au pierdut viata

Sase persoane au murit, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit. Aeronava se deplasa din Chicago spre Canada, potrivit presei americane. continuă pe România Liberă

Accident aviatic in Wisconsin. Sase persoane si-au pierdut viata in urma impactului

Un accident aviatic a avut loc in Wisconsin, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in nordul statului. in urma impactului sase persoane si-au pierdut viata. Potrivit Libertatea. ro,.

Sase morti in Wisconsin, in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni

Un avion de mici dimensiuni care decolase de la Chicago si se indrepta spre Canada, la pescuit, s-a prabusit in nordul statului american Wisconsin, iar toate cele sase persoane de la bord au murit, au anuntat autoritatile duminica, la o zi dupa cel putin patru persoane au murit in urma prabusirii unui avion in Georgia, relateaza Reuters.

Statele Unite au refuzat sa acorde vize unui grup de adolescente din Afganistan care intentionau sa participe la un concurs international de robotica

Statele Unite au refuzat sa acorde vize unui grup de sase adolescente din Afganistan care construiesc un robot cu intentia de a participa la FIRST Global Challenge, un concurs international de robotica, scrie Washington Post.

Tensiuni intre China si Statele Unite, dupa ce o nava americana militara s-a apropiat de insula Triton

O nava militara americana s-a apropiat, duminica, la mai putin de 12 mile marine de insula Triton din arhipelagul Paracel. Astfel, China a acuzat Statele Unite de o provocare politica si militara grava.

FOTO. Teroare la New York. Un barbat inarmat a deschis focul, intr-un spital. Presa: Pana la sase persoane ar fi fost ranite si o femeie ar fi murit. Atacatorul ar fi un fost angajat. El a fost ucis de politisti

Intre patru si sase persoane au fost ranite, vineri, intr-un spital din cartierul newyorkez Bronx, dupa ce un barbat imbracat intr-un halat alb a deschis focul, informeaza CNN, care citeaza Departamentul de Politie din New York NYPD).

Se pot apara Statele Unite in fata unui atac cu rachete din partea Coreei de Nord?

Atunci cand Ronald Reagan a lansat ambitiosul program Star Wars in 1983 pentru apararea Statelor Unite in fata unui atac nuclear a avertizat publicul sa se astepte la esecuri si obstacole - iar acum, la 34 de ani de la acel moment, Vice Amiralul James Syring, seful agentiei de aparare impotriva acestui tip de atacuri, a declarat ca sistemul anti-rachete are inca multe probleme de rezolvat.

Ostaticul roman rapit in Burkina Faso in 2015 apare, alaturi de alte sase persoane, intr-o inregistrare publicata de al-Qaeda din Mali

O inregistrare video in care apar sase ostatici straini, printre care si romanul Iulian Ghergut, rapit de gruparea jihadista Al-Mourabitoune pe 4 aprilie 2015, a fost data publocitatii de filiala al-Qaeda din Mali, potrivit SITE, un centru american specializat in monitorizarea site-urilor islamiste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )