Libnet.ro
UNICEF

05:00

Incident la capataiul Reginei Ana, la Palatul Regal: Unui soldat i s-a facut rau si a lesinat

B1 B1,
Incident la capataiul Reginei Ana, la Palatul Regal: Unui soldat i s-a facut rau si a lesinat

Unui soldat din Garda Regala i s-a facut rau si a lesinat la Palatul Regal. Acesta a fost prins pe brate de un alt barbat de la securitatea palatului, iar ambulanta a fost chemata imediat, informeaza. continuă pe B1

Nume mari, la capataiul reginei Ana: Sicriul Majestatii Sale, la Castelul Peles (VIDEO)

Zeci de oficialitati vin miercuri sa-si prezinte condoleantele la palatul Peles, acolo unde este depus trupul reginei Ana, potrivit B1 TV. Klaus Iohannis este asteptat la ora 10. 00, iar premierul Dacian.

Sute de persoane au adus un ultim omagiu reginei Ana, la Palatul Regal din Capitala. La funeralii vor veni principi din sase tari ale Europei

Cateva sute de bucuresteni au venit, joi dimineata, la Palatul Regal din Capitala, pentru a prezenta un ultim omagiu reginei Ana, care va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges.

Sute de persoane au adus un ultim omagiu reginei Ana, la Palatul Regal din Capitala

Cateva sute de bucuresteni au venit, joi dimineata, la Palatul Regal din Capitala, pentru a prezenta un ultim omagiu reginei Ana, care va fi inmormantata sambata, la Curtea de Arges.

FOTO Sicriul cu trupul Reginei Ana, depus la Palatul Regal

Sicriul cu trupul Reginei Ana a fost depus la Palatul Regal din Capitala. Toti cei care vor dori sa depuna flori si sa se reculeaga vor avea acces in incinta Palatului joi si vineri intre orele 08.

Cortegiul funerar al Reginei Ana a ajuns la Palatul Regal. Marius Ghilezan: Multi monarhisti spera ca se va organiza in viitor referendumul privind forma de guvernamant (VIDEO)

Cortegiul funerar al Reginei Ana a fost readus in Bucuresti si va fi depus in Sala Tronului din Palatul Regal de pe Calea Victoriei, informeaza B1 TV. Joi si vineri, intre orele 8,00 22,00,.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana va fi adus marti in tara

Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana va fi adus marti in tara. O ceremonie catolica va fi oficiata la Aeroportul Henri Coanda, urmand ca pe parcusul a patru zile sa aiba loc ceremonii la Castelul Peles, la Palatul Regal si la Curtea de Arges, unde regina va fi inmormantata. Regele Mihai nu va participa la aceste ceremonii, ca urmare a recomandarii medicilor.

Regele Mihai vrea sa participe la funeraliile Reginei Ana

Miercuri la pranz va fi adus in tara trupul neinsufletit al Reginei Ana, iar sambata la Curtea de Arges va avea loc inmormantarea. Pana atunci, sicriul cu corpul neinsufletit va fi dus atat la Castelul Peles, cat si la Palatul Regal. Regele Mihai a anuntat ca ar vrea sa participe la ceremonii, daca medicii ii vor permite, insa fosta principesa Irina a scris pe Facebook ca a decis, din motive personale, sa nu vina.

Circulatia rutiera in zona Palatului Regal din Capitala, inchisa sambata, pentru funeraliile Reginei Ana

Traficul rutier va fi inchis sambata in Capitala, in zona Palatului Regal, pentru funeraliile Reginei Ana. De altfel, de la ora 14. 30, circulatia va fi inchisa pe traseul cortegiului funerar, pe bulevardul Magheru, bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, bulevardul Ion Mihalache, pana la iesirea din Bucuresti, pe Soseaua Chitilei.

Pelerinaj la Palatul Regal: Romanii, omagiu pentru Regina Ana (VIDEO)

Romanii isi omagiaza regina! Palatul Regal de pe Calea Victoriei va deveni astazi loc de pelerinaj. Au fost momente emotionante si la Castelul Peles, acolo unde fusese adus initial sicriul cu trupul ne.

Modestia unui premier: Ciolos si-a tinut singur umbrela la ceremonia de omagiere a Reginei Ana, pe cand Dincu a avut nevoie de ajutor (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a reusit sa impresioneze internautii in contextul ceremoniei de omagiere a Reginei Ana, la Castelul Peles. Prezent pentru a depunde o coroana de flori, prim-ministrul nu s-a lasat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )