Libnet.ro
UNICEF

00:08

Incidentul armat din Oregon: Autorul, un elev de 15 ani care a furat armele parintilor

România Liberă România Liberă,
Incidentul armat din Oregon: Autorul, un elev de 15 ani care a furat armele parintilor

Politia din Oregon anunta ca zutorul incidentului armat produs marti intr-un liceu american dintr-o suburbie a orasului Portland, in vestul Statelor Unite, este un elev al institutiei, in varsta de 15 ani, care a furat arme grele din casa parintilor. continuă pe România Liberă

Autorul incidentului armat din Oregon este un elev de 15 ani

Autorul incidentului armat produs marti intr-un liceu american dintr-o suburbie a orasului Portland, in vestul Statelor Unite, este un elev al institutiei, in varsta de 15 ani, care a furat arme grele din casa.

Turist turc, jefuit in parcul Cismigiu. Autorul, un adolescnt de 15 ani

Un adolescent de 15 ani este cercetat de politie pentru furt calificat dupa ce, duminica, l-a jefuit pe un cetatean turc de telefonul mobil. Conform Jandarmeriei, suspectul, in varsta de 15 ani, a profitat de neatentia turistului si i-a luat telefonul mobil din buzunarul pantalonilor apoi a fugit.

impuscaturi intr-un liceu din SUA. Autorul atacului a fost ucis, mai multi elevi sunt raniti

Mai multi elevi au fost raniti, marti, dupa ce un individ a deschis focul intr-un liceu din Troutdale, o suburbie a orasului Portland Oregon), informeaza CNN. Potrivit CNN, focurile de arma au fost auzite in.

Al doilea asistent maternal condamnat pentru maltratarea copiilor: aproape 15 ani de puscarie

Fanica Gradinaru, fosta asistenta maternala acuzata ca timp de doi ani ar fi incercat sa-i omoare pe cei doi copii pe care ii avea in grija, bagandu-i cu capul in WC si scufundandu-i in cada plina cu apa, a fost condamnata definitiv. Acesta este al doilea caz de condamnare la ani grei de inchisoare pentru o mama-substitut care a supus copiii unor abuzuri de neimaginat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )