Libnet.ro
UNICEF

07:30

increderea companiilor germane in economie a atins cea mai ridicata valoare din ultimele 16 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
increderea companiilor germane in economie a atins cea mai ridicata valoare din ultimele 16 luni

Increderea companiilor germane in economie a continuat sa creasca in august, pentru a patra luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimele 16 luni, o dovada ca cea mai mare economie europeana incepe sa prinda viteza dupa cresterea neasteptat de puternica din al doilea trimestru, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani

Cea mai batrana femeie din lume si-a sarbatorit cea de-a 116-a aniversare in familie. Fu Suqing, din China, are 60 de urmasi si locuieste impreuna cu fiica ei cea mare, potrivit Carrying The Flag World.

Contrabanda cu tigari a scazut in iulie la 11,8%: Cea mai afectata regiune este nord-estul tarii

Piata neagra a tigaretelor a scazut in iulie la 11,8%, fata de 12,6% in mai. Cea mai afectata regiune este, pentru prima data in ultimii ani, cea de Nord-Est, conform datelor companiei de cercetare.

China ar putea deveni cea mai mare piata de e-commerce din lume

Piata de e-commerce din China ar urma sa treaca in fata celei din SUA in acest an, pentru a deveni cea mai mare din lume, in functie de cheltuielile totale ale consumatorilor, potrivit firmei de consultanta Bain and Company, transmite Reuters.

Tucudean, noul jucator al lui Dinamo: Este cea mai buna alegere pentru cariera mea.

Atacantul George Tucudean a revenit la Dinamo, sub forma de imprumut pentru un sezon, dupa ce in iarna fusese transferat din Stefan cel Mare la Standard Liege. Dinamovistul este multumit ca s-a intors la Dinamo si nu vede acest lucru ca pe un regres, potrivit Mediafax. Sunt foarte fericit ca am revenit la Dinamo. Este o echipa la care se doreste performanta si cred ca este un mediu bun pentru mine. Sunt un fotbalist tanar si am nevoie de meciuri in picioare. Este cea mai buna alegere pentru .

VIDEO Cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului, The Wall, prezentata de Roger Waters, miercuri, la Bucuresti

Roger Waters, membru fondator al legendarei trupe Pink Floyd, aduce miercuri in Romania cea mai spectaculoasa productie muzicala a momentului - show-ul The Wall. Anuntat a fi evenimentul anului in Romania, show-ul The Wall este o combinatie de muzica live, proiectii impresionante, efecte vizuale uimitoare si decoruri grandioase, toate reunite intr-o constructie conceputa sub forma celebrului zid.

Cea mai mare scadere din ultimele 9 saptamani pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile cu cea mai mare scadere din ultimele noua saptamani, dupa ce secretarul de Stat al SUA John Kerry a declarat ca administratia Obama va face Siria raspunzatoare de folosirea armelor chimice impotriva populatiei.

Cea mai mare scadere din ultimele 9 saptamani pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile cu cea mai mare scadere din ultimele noua saptamani, dupa ce secretarul de Stat al SUA John Kerry a declarat ca administratia Obama va face Siria raspunzatoare de folosirea armelor chimice impotriva populatiei.

Nemtii vor construi cea mai mare uzina Mercedes din lume. Investitie de 2 miliarde euro.

Daimler, care detine marca Mercedes, va construi cea mai mare uzina din portofoliul sau. Investitia de doua miliarde euro va fi facuta in China, acolo unde Mercedes se lupta sa-i ajunga din urma pe rivalii de la BMW si Audi, potrivit ANE. Planurile Mercedes au fost dezvaluite, marti, de Hubertus Troska, seful operatiunilor Daimler in China, la o conferinta de presa, la Beijing, potrivit Reuters, citat de ANE. Troska, numit in aceasta functie, in calitate de membru al bordului director Daimler, .

Daimler va investi 2 miliarde de euro in China in cea mai mare fabrica de automobile

Compania Daimler, producatorul automobilelor Mercedes Benz, va investi 2 miliarde de euro in China pentru a construi cea mai mare fabrica de automobile, arata Bloomberg.

Daimler pune la bataie 2 MLD. de dolari pentru a construi cea mai mare fabrica a grupului in China

Grupul german Daimler, proprietarul Mercedes-Benz, a anuntat ca va investi doua miliarde de euro in China pana in 2015 pentru a construi cea mai mare fabrica din portofoliul grupului, vizand dublarea productiei pe piata chineza la peste 200. 000 de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )