Libnet.ro
UNICEF

17:30

increderea intreprinzatorilor belgieni creste pentru prima oara dupa 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
increderea intreprinzatorilor belgieni creste pentru prima oara dupa 2011

Increderea oamenilor de afaceri din sectorul industrial din Belgia a crescut, in luna iunie, pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, conform Reuters, care citeaza datele Bancii Nationale a Belgiei. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Hagi ataca dur Federatia Romana de Fotbal: Pentru prima oara in istoria echipei nationale, ne-ati facut sa ne simtim UMILITI

Gica Hagi, deranjat de o declaratie pentru perioada in care a fost selectioner facuta de Andrei Vochin, consilierul lui Razvan Burleanu, acesta raspunde dur conducerii FRF. Regele acuza conducerea de.

Gica Hagi, scrisoare deschisa despre fotbalul romanesc. Pentru prima oara in istoria echipei nationale ne-ati facut sa ne simtim UMILITI

Gheorghe Hagi a adresat o scrisoare deschisa jurnalistului Andrei Vochin, consilier al presedintelui FRF, in care vorbeste despre situatia actuala a fotbalului romanesc. Raspunsul lui.

Ideea de Brexit - aparuta pentru prima oara in 1973

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana Brexit) reprezinta un obiectiv politic urmarit atat de unii cetatenii, cat si de grupuri de sustinere publica, respectiv de partide politice inca din 1973, cand tara s-a alaturat Comunitatii Economice Europene, care a precedat UE.

Lectie simpla pentru soferi: cum stim pe ce parte se afla busonul rezervorului inainte de a alimenta, in cazul in care conducem o masina pentru prima oara

Unele masini au rezervorul pe dreapta, iar altele pe stanga. Asa ca in multe situatii, cand intram intr-o statie de benzina, mai ales daca ne aflam pentru prima oara intr-o masina, nu suntem siguri pe care parte se face alimentarea.

Reactie de Cartea Recordurilor: Comentatorul islandez, in culmea fericirii, dupa ce tara sa a castigat pentru prima data in istorie un meci la un Campioant European (VIDEO)

Islanda reprezinta una din surprizele acestui Campionat European, dupa ce s-a calificat in optimi, unde va intalni Anglia. in ultimul meci din grupa, islandezi au scris istorie, reusind.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )