Libnet.ro
UNICEF

00:08

Incredibil! Medicii au scos 232 de dinti din gura unui adolescent

Antena3 Antena3,
Incredibil! Medicii au scos 232 de dinti din gura unui adolescent

O echipa de medici stomatologi din India a extras 232 de dinti din gura unui adolescent de 17 ani, interventia chirurgicala durand aproximativ sapte ore. Ashik Gavai a fost adus la cabinetul stomatologic cu o umfla. continuă pe Antena3

Medicii din India au extras 232 de dinti din gura unui adolescent

Medicii din India au extras 232 de dinti din gura unui adolescent de 17 ani, in timpul unei operatii ce a durat sapte ore, relateaza BBC News. Ashik Gavai a fost adus la spital prezentand o umflatura a gingiei.

Record: medicii i-au extras unui tanar 232 de dinti

Medicii din India au facut cea mai grea interventie stomatologica de pana acum: ei au extras din gura unui tanar de 17 ani nu mai putin de 232 de dinti. Interventia a durat 7 ore, iar afectiunea a fost descrisa de medicii drept record mondial.

Bucuresti: Circulatie cu intarzieri pe Magistrala 2 de metrou, din cauza unui tren defect

Circulatia pe Magistrala 2 de metrou s-a desfasurat cu mari intarzieri, marti dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat, in jurul orei 7:30, in zona Piata Romana, a declarat pentru Agerpres directorul de comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru. In jurul orei 7:30, un tren s-a defectat la Piata Romana. Calatorii au fost coborati din tren in statia Piata Romana, iar garnitura a fost dusa la depoul Berceni. Deoarece era defect, trenul a mers foarte incet, ceea ce a condus la o circulatie cu mari intarzieri pe Magistrala 2, a explicat Evelyne Croitoru.

Medicii de la maternitatea din Galati, acuzati de malpraxis

Parintii unui nou nascut acuza medicii de la maternitatea din Galati de malpraxis. Medicii le-au spus ca fatul este in ordine si ca nu este recomandata operatia de cezariana. insa in momentul nasterii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )