Libnet.ro
UNICEF

08:00

Inculpatii din dosarul lui Horea Uioreanu privind furnizarea de informatii isi recunosc integral faptele

Adevărul Adevărul,
Inculpatii din dosarul lui Horea Uioreanu privind furnizarea de informatii isi recunosc integral faptele

Fostul ofiter SRI Elena Albu, mama ei si subprefectul de Cluj sunt la DNA, unde semneaza acorduri de recunoastere a vinovatiei - procedura prevazuta de noua legislatie penala -, prin care acestia admit integral probele si recunosc ca Horea Uioreanu a beneficiat de informatii operative ale SRI. continuă pe Adevărul

Inculpatii din dosarul lui Horia Uioreanu privind furnizarea de informatii isi recunosc integral faptele

Fostul ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), Elena Albu, mama ei si subprefectul de Cluj s-au prezentat joi la sediul Directiei National Anticoruptie DNA), unde au semnat acorduri de recunoastere a vinovatiei - procedura prevazuta de noua legislatie penala, prin care acestia admit integral probele si recunosc ca Horea Uioreanu a beneficiat de informatii operative ale SRI.

Presedintele suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, trimis in judecata de DNA pentru coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Uioreanu a fost trimis in.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, ramane in arest

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, ramane in arest pentru inca 30 de zile. Tribunalul Cluj a respins propunerea de arest la domiciliu. Avocatii lui Uioreanu au depus deja.

Seful suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu, ramane in arest inca 30 de zile

Tribunalul Cluj a prelungit, miercuri, cu inca 30 de zile mandatul de arestare preventiva al presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Totodata, au fost prelungite mandatele oamenilor d.

Horea Uioreanu si doi oameni de afaceri clujeni au fost trimisi in judecata de DNA. Alaturi de ei si un consilier judetean liberal

Procurorii DNA de la Cluj au dispus trimiterea in judecata a fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si a oamenilor de afaceri clujeni Ioan Bene si Vasile Pogacean. Uioreanu e acuzat de luare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri si complicitate la splaare de bani.

Horea Uioreanu si doi oameni de afaceri clujeni au fost trimisi in judecata. Alaturi de ei si un consilier judetean liberal

Procurorii DNA de la Cluj au dispus trimiterea in judecata a fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si a oamenilor de afaceri clujeni Ioan Bene si Vasile Pogacean. Uioreanu e acuzat de luare de mita in forma continuata, fals in inscrisuri si complicitate la splaare de bani.

Horea Uioreanu a fost trimis in judecata. Procurorii au instituit sechestru pe suma de 13.500 pentru confiscare si sechestru asigurator pe un imobil din Cluj

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a presedintelui Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu, aflat in arest preventiv, pentru trei infractiuni de luare de mita din care 2 in forma continuata, fals in inscrisuri si complicitate la spalare de bani. Procurorii au ispus instituirea sechestrului si indisponibilizarea sumei de 13. 500 lei apartinand lui Uioreanu, in vederea confiscarii speciale. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil situat in Cluj, in suprafata de 195 mp apartinand presedintelui CJ Cluj, pana la concurenta sumei de 421. 300 lei, in vederea confiscarii speciale.

Horea Uioreanu a fost transferat din arestul Politiei Cluj la Penitenciarul Gherla

Presedintele suspedant al CJ Cluj, Horea Uioreanu, trimis in judecata de DNA pentru fapte de coruptie, a fost transferat, joi, din arestul Politiei Judetene Cluj in Penitenciarul de Maxima Siguranta.

Magistratii Tribunalului Cluj au prelungit cu 30 de zile perioada de arest pentru Horea Uioreanu

Tribunalul Cluj a decis, miercuri, prelungirea cu 30 de zile a arestului pentru presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, si pentru oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean, arestati pentru coruptie.

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Horea Uioreanu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Cluj, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata, luni, de catre procurorii DNA, pentru fapte de coruptie, alaturi de el fiind trimise in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )