Libnet.ro
UNICEF

20:00

Indemnizatiile pentru veteranii de razboi vor fi majorate cu 75%

Antena3 Antena3,
Indemnizatiile pentru veteranii de razboi vor fi majorate cu 75%

UPDATE - Indemnizatiile veteranilor de razboi vor fi majorate cu 75%, printr-o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern miercuri, de Ziua Veteranilor de Razboi. Premierul Victor Ponta a aratat, in sedinta Cabin. continuă pe Antena3

Zgonea, despre cresterea indemnizatiei pentru veteranii de razboi: Un gest simplu de dreptate, pe care cei care au luptat pentru a apara independenta si integritatea tarii il merita pe deplin

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a publicat un mesaj pe Facebook prin care isi anunta sprijinul referitor la inittiativa Guvernului de a dubla indemnizatiile veteranilor de razboi, mai ales.

Zece militari ucraineni raniti in razboi vor fi spitalizati in Romania

Zece militari ucraineni care au fost raniti in luptele din estul tarii vor fi adusi astazi in Romania, pentru a fi tratati la Spitalul Militar Central din Bucuresti si la alte unitati medicale din reteaua Ministerului roman al Apararii. Militarii ucraineni vor beneficia si de recuperare medicala in Romania.

Finantari de cate 10.000 de euro si training antreprenorial, pentru romani care vor sa-si deschida o afacere

40 de persoane din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia vor primi finantari de cate 10. 000 de euro fiecare si indrumare antreprenoriala pentru a-si deshide afaceri, intr-un proiect finantat cu fonduri europene, demarat, miercuri, de OTP Consulting si Universitatea Politehnica Bucuresti.

Rabla 2015: Ecotichete de 6.500 de euro pentru romanii care vor masini electrice

Statul roman ofera un bonus de 6. 500 de euro celor care tin cont si de mediu si vor sa-si achizitioneze o masina electrica, informeaza Digi24. in acest fel, autoritatile spera sa scape de.

Subventii de 20.000 de lei pentru romanii care vor sa-si cumpere masini electrice

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) propune acordarea unei subventii de 20. 000 de lei la cumpararea unui autoturism electric. Reprezentantii Fondului doresc sa deruleze in paralel si o sesiune de finantare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )