Libnet.ro
UNICEF

23:00

India: 12 persoane au murit in urma coliziunii a doua trenuri

B1 B1,
India: 12 persoane au murit in urma coliziunii a doua trenuri

Un numar de 12 persoane au murit, iar alte 45 au fost ranite, marti, in urma coliziunii a doua trenuri in nordul Indiei, a anuntat in cursul zilei de miercuri un purtator de cuvant al Cailor ferate, citat de. continuă pe B1

Ucraina: Cel putin 12 persoane au murit in confruntarile din estul tarii

Cel putin 12 persoane, intre care noua soldati ucraineni, au fost ucise, in confruntarile cu separatistii prorusi in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai grav bilant din estul Ucrainei de la instaurarea.

GRAV accident feroviar in India. Cel putin 12 persoane au murit strivite de vagoane

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata si peste 50 au fost ranite, dupa ce doua trenuri express de pasageri s-au ciocnit in India. Accidentul feroviar s-a produs noaptea trecuta in apropiere de gara.

Proxeneti prinsi la Oradea: 12 persoane, audiate de procurori

12 persoane vor fi duse la audieri, marti, pentru ca ar fi obligat mai multe tinere, printre care si minore, sa se prostitueze, la Oradea, informeaza Mediafax.

Braila: Sase persoane au fost ranite in urma coliziunii frontale a doua autoturisme

Sase persoane au fost ranite, marti, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 23, intre localitatea Muchea si municipiul Braila, relateaza Adevarul. Un barilean de 46 de ani, care se afla la volanul.

Bistrita. O femeie a murit si alte doua persoane sunt ranite dupa ce masina lor a fost lovita de tren

O femeie a murit, iar alte doua persoane, intre care un jandarm, au fost ranite, luni, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren de persoane la o trecere de cale ferata din judetul.

India si Statele Unite au semnat doua acorduri de cooperare spatiala ce prevad lansarea unui satelit comun

Charles Bolden, directorul Agentiei spatiale americane, si K. Radhakrishnan, omologul sau de la Agentia spatiala indiana, au semnat marti doua acorduri de cooperare spatiala ce prevad lansarea unui satelit.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )