Libnet.ro
UNICEF

00:08

Indonezia: Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren

Adevărul Adevărul,
Indonezia: Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale a dus la moartea a cel putin opt persoane si aproximativ o suta de persoane disparute pe Insula indoneziana Java, a anuntat sambata un oficial, citat de AP si AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren, in Indonezia

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale s-a soldat cu cel putin opt morti si aproximativ o suta de disparuti pe Insula indoneziana Java, a anuntat sambata un oficial, citat de.

Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren, in Indonezia

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale s-a soldat cu cel putin opt morti si aproximativ o suta de disparuti pe Insula indoneziana Java. Alunecarea de teren a acoperit, vineri, case din satul.

Alunecare de teren pe insula Java: opt morti si peste 100 de disparuti

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale s-a soldat cu cel putin opt morti si aproximativ o suta de disparuti pe Insula indoneziana Java, a anuntat sambata un oficial.

Cel putin 38 de curse aeriene, anulate sambata pe aeroportul londonez Heathrow

Cel putin 38 de curse aeriene au fost anulate, sambata dimineata, la aeroportul londonez Heathrow, ca efect al defectiunii la sistemul informatizat pentru dirijarea traficului aerian. Treizeci si opt de.

Arges: Cel putin patru case au ars intr-un incendiu in Rucar. O batrana imobilizata la pat a murit

Cel putin patru case au ars intr-un incendiu izbucnit, sambata dimineata, in localitatea Rucar, din judetul Arges. intr-una dintre locuinte, construita din paianta, tavanul s-a prabusit peste o.

Somalia. Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce au baut apa dintr-un put contaminat

Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata in Somalia, dupa ce au baut apa contaminata dintr-un put din nordul orasului Mogadishu, transmite CNN, citand un oficial local. Osman Mohamed, adjunctul prefectului .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2324 seconds )