Libnet.ro
UNICEF

16:01

Industriile culturale si creative se plaseaza in top trei angajatori din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Industriile culturale si creative se plaseaza in top trei angajatori din Europa

Cu un venit anual de 535,9 miliarde euro si peste 7 milioane de angajati, dintre care 19,1% sunt persoane sub 30 de ani, industria culturala si creativa se plaseaza in top trei angajatori din Europa, imediat dupa constructii si serviciile din alimentatie si bauturi, conform studiului EY - Creating Growth - Measuring Cultural and Creative Markets in the EU. continuă pe Ziarul Bursa

Industriile culturale si creative asigura mai multe locuri de munca decat producatorii auto in UE

Cu 7 milioane de locuri de munca si cu venituri de peste 500 de miliarde de euro, industriile culturale si creative joaca un rol esential in redresarea Europei, fiind al treilea mare angajator, arata un studiu EY.

Sute de oameni, izolati de trei zile din cauza ninsorilor abundente. Pe nicio ruta nu se poate ajunge in Margaritesti

Aproximativ 800 de persoane aflate in comuna buzoiana Margaritesti sunt izolate, de trei zile, din cauza ninsorilor abundente. Drumurile ce fac legatura cu alte localitati sunt blocate din cauza zapezii,.

Cei trei sefi din Politia Bistrita-Nasaud nu au scapat de arestarea preventiva

Seful Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Ioan Ovidiu Muresan, cel al Politiei Rutiere din judet, Roberto Hasnas, si al Politiei Nasaud, Leon Closca, acuzati de DNA de fapte de coruptie, raman in arest, dupa ce Curtea de Apel Cluj a respins, miercuri, contestatiile acestora la decizia Tribunalului, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )