Libnet.ro
UNICEF

20:00

Inflatia a depasit tinta propusa de BNR pentru anul acesta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia a depasit tinta propusa de BNR pentru anul acesta

Inflatia a depasit tinta de 3% propusa de Banca Nationala pentru anul acesta, arata raportul trimestrial asupra inflatiei al BNR. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia a depasit tinta propusa pentru 2012. BNR anunta noi scumpiri

Inflatia a depasit tinta de 3% propusa de Banca Nationala pentru 2012. Anuntul a fost facut azi de guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, in cadrul raportului trimestrial asupra inflatiei. Banca.

Inflatia a depasit tinta propusa de Banca Nationala pentru 2012

Inflatia a depasit tinta de 3% propusa de Banca Nationala pentru 2012. Anuntul va fi facut azi de guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, in cadrul raportului trimestrial asupra inflatiei. Nu sunt.

Enoiu: Anul acesta avem un profit mai mic, dar cifra de afaceri este similara cu cea din 2011

McCann Worldgroup Romania, al patrulea grup de comunicare de pe piata locala, va avea anul acesta o cifra de afaceri similara cu cea din 2011, cand businessul a fost in jurul a aproximativ 55,5 milioane de euro, insa profitul va fi mai mic decat cel de.

Raportul Anual de Implementare a POR pentru anul 2011 se prezinta maine

Conferinta de prezentare a Raportului Anual de Implementare a POR pentru anul 2011 are loc maine, anunta Autoritatea de Management a Programului Operational Regional AMPOR) printr-un comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )