Libnet.ro
UNICEF

17:00

INFOGRAFIC: 20 cele mai fierbinti orase antreprenoriale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
INFOGRAFIC: 20 cele mai fierbinti orase antreprenoriale

De la activitatea antreprenoriala si pana la spiritul antreprenorial, urmatoarele 20 de orase reprezinta cele mai active surse generatoare de startup-uri la nivel global, conformStartup Ecosystem Report 2012, publicat de Startup Genome in. continuă pe Wall-Street Ro

Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Anul acesta a fost unul din cele mai profitabile pentru industria cinematografica, reusind sa depaseasca anul 2011 la capitolul &171;vara cu cele mai mari incasari &187;. Potrivit Forbes, acest lucru ar putea insemna ca filmele de anul acesta sunt cele mai bine vandute ale tuturor timpurilor.

De ce una din cele mai sarace tari din UE construieste o biserica la trei zile?! Vrea sa repare greselile comunistilor

De ce una dintre cele mai sarace tari din Europa construieste o noua biserica la fiecare trei zile? Exagereaza Romania in incercarea de a-si compensa greselile trecutului comunist impotriva.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

Mysterium: Cum reusesc sunetul si imaginea sa surprinda cele mai intime trairi? Cum ne indeplinim nevoia de mister?

Cea de-a 2-a editie a Festivalului International de Arte Noi InnerSound va avea loc in perioada 26 - 31 august 2013. Evenimentele se vor desfasura la sediul Fundatiei Lowendal, Bar A1, Black Box Atelier NAG), Clubul Taranului, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Muzeul National al Taranului Roman. Tema festivalului de anul acesta este Mysterium. Cum ne indeplinim nevoia de mister? Mai poate lumea contemporana sa dezvaluie latura ascunsa, subtila a fenomenelor si sentimentelor? Cum reusesc sunetul si imaginea sa surprinda cele mai intime trairi provocate de fapte banale sau impresionante de viata? sunt intrebari deschise publicului curios de catre Diana Rotaru si Sabina Ulubeanu, directori artistici ai InnerSound.

Cele mai vechi bucati de fier de pe Terra au picat din cer si au fost folosite de vechii egipteni in coliere funerare

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Pamant au venit din cer. Nu e nimic magic sau necunoscut aici, dar pentru adeptii teoriilor conspiratiei trebuie spus ca egiptenii au legatura cu aceasta informatie.

FIER picat din CER. Vezi cum au fost confectionate cele mai vechi obiecte metalice de pe Terra.

Cele mai vechi obiecte din fier descoperite vreodata pe Terra - bobite incluse in coliere funerare gasite intr-un cimitir egiptean vechi de 5. 000 de ani - au fost slefuite din fragmente de meteoriti, a anuntat o echipa de arheologi, informeaza Mediafax. O analiza detaliata a acelor bobite, descoperite in 1911 de arheologii britanici in Egiptul de Jos, in satul El-Gerzeh, a demonstrat faptul ca acestea sunt compuse din fier meteoritic, nu dintr-un minereu terestru. Cele noua bobite de mici .

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi in materie de sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul in asa fel incat sa-l faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca mesajul trimis spre iubit sau iubita ajunge in la parinti, socri, prieteni sau sefi.

Microsoft a confirmat pentru Xbox One unele dintre cele mai asteptate jocuri. Fifa 14 va avea un tratament preferential

Xbox One nu va duce lipsa de jocuri sau cel putin nu de titluri mari. Microsoft a anuntat o lista de peste 20 de jocuri pe care utilizatorii, dar mai intai cumparatorii, Xbox One le vor avea la dispozitie. Printre acestea s-a infiltrat si Fifa 14, noua versiune de la EA Games.

Cine sunt politicienii cu cele mai longevive mandate

Exista parlamentari care s-au nascut politic odata cu democratia, iar de 23 de ani sunt de neclintit din Parlament. Este vorba despre cei mai longevi alesi care, imediat dupa revolutie, pare ca s-au pus.

VIDEO INFOGRAFIE Cele mai profitabile filme americane din toate timpurile

Pana in 2009, la lansarea pelicului Avatar, filmul Titanic detinea statutul de cel mai profitabil film din istoria cinematografiei, cu incasari de peste 2,185 miliarde de dolari la nivel mondial. Cu toate acestea, povestea de iubire dintre Jack si Rose a ajuns sa fie depasita de faptele eroice ale unor supereroi sau creaturi ciudate.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )