Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIE Noul PNL a urcat pe primul loc in sondajele de opinie

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Noul PNL a urcat pe primul loc in sondajele de opinie

Noul Partid National Liberal isi consolideaza prima pozitie in preferintele romanilor dupa victoria in alegeri a presedintelui Iohannis, arata barometrul INSCOP Research realizat la comanda ziarului Adevarul. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP: Noul PNL, pe prima pozitie in preferintele votantilor/ 26% dintre alegatori ar vota pentru un partid nou infiintat

Un sondaj realizat recent de INSCOP releva faptul ca noul PNL ocupa prima pozitie in topul intentiei de vot 44,2%), urmat de Alianta PSD-UNPR-PC si de UDMR. In ceea ce priveste disponibilitatea romanilor de a vota un partid nou infiintat, sondajul releva un bazin potential mare 25,9%) care creaza un orizont pozitiv pentru infiintarea unor formatiuni politice.

Noul PNL si-a ales conducerea. Cine face parte din noua structura

Noul PNL - filiala Salaj si-a ales noua structura de conducere - Comitetul Judetean Executiv. Din ea fac parte 10 fosti liberali, plus doi membri supleanti, si 13 fosti democrat-liberali, plus doi membri supleanti.

Romania, pe primul loc in ECE in functie de perspectivele economice pe sase luni

Romania a avansat pe primul loc in Europa Centrala si de Est in privinta perceptiei expertilor financiari asupra evolutiei economice in urmatoarele sase luni, indicele care masoara asteptarile analistilor urcand cu peste 27 puncte, la 50,1 puncte,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )