Libnet.ro
UNICEF

12:30

INFOGRAFIEFloyd Mayweather - Manny Pacquiao: Meciul secolului in cifre

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIEFloyd Mayweather - Manny Pacquiao: Meciul secolului in cifre

Publicatia spaniola El Mundo Deportiva prezinta principalele cifre din jurul meciului secolului, in care americanul Floyd Mayweather va boxa cu filipinezul Manny Pacquiao, meci programat duminica, de la ora 06. 00, la MGM Grand Arena din Las Vegas. continuă pe Adevărul

Organizarea celui mai asteptat meci din boxul mondial, Floyd Mayweather - Manny Pacquiao, costa 400 de milioane de dolari

Sponsorii care vor sa-si promoveze numele la meciului secolului dintre Floyd Mayweather - Manny Pacquiao, cel mai asteptat meci din boxul mondial, trebuie sa plateasca sume exorbitante de bani, scrie Digi.

Floyd Mayweather Jr. vs Manny Pacquiao: Toate detaliile despre meciul secolului de pe 2 mai, din Las Vegas

Floyd Mayweather Jr. si Manny Pacquiao se vor intalni pe 2 mai, in MGM Grand Garden Arena - Las Vegas, in ceea ce a fost numit meciul secolului. In Romania meciul va putea fi urmarit in direct pe Dolcesport si ProTV incepand cu ora 06:00. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante detalii in legatura cu unul din cele mai importante meciuri din istoria boxului profesionist.

Mayweather - Pacquiao: Cifre record la meciul secolului. Vor castiga cat Ronaldo, Messi si LeBron intr-un an

Floyd Mayweather si Manny Pacquiao vor boxa, sambata seara, in Las Vegas, in meciul care va depasi toate recordurile de incasari din istoria sportului. Doar bursa pentru meci va fi de 300 milioane dolari.

De ce e mai iubit Manny Pacquiao ca Floyd Mayweather: ultima aroganta a americanului

Floyd Mayweather nu rateaza nici o ocazie de a-si etala averea si a lansat un filmulet in care isi expune bogatiile. Marele meci e duminica dimineata, in direct pe DolceSport si pe ProTv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )