Libnet.ro
UNICEF

14:00

Informare meteo:Ploi si vijelii in aproape toata tara. Vremea va deveni rece in toate regiunile

Adevărul Adevărul,
Informare meteo:Ploi si vijelii in aproape toata tara. Vremea va deveni rece in toate regiunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a emis duminica dimineata o informare de ploi, instabilitate atmosferica si racire accentuata, valabila de pe 18 septembrie ora 18. 00, pana marti, 20 septembrie, ora 18. Vremea va deveni rece in toata tara. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo:Ploi si vijelii in aproape toata tara. Vremea va deveni rece in toate regiunile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM)a emis duminica dimineata o informare de ploi, instabilitate atmosferica si racire accentuata, valabila de pe 18 septembrie ora 18. 00, pana marti, 20 septembrie, ora 18. Vremea va deveni rece in toata tara.

Ploi, vijelii si temperaturi scazute in toata tara, de duminica pana marti seara

Ploi, vijelii si descarcari electrice vor fi de duminica seara pana marti seara in toata tara, iar temperaturile vor scadea accentuat, vremea devenind rece pentru aceasta data, potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

ANM: Informare de ploi, racire accentuata si instabilitate atmosferica, pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis astazi o informare meteo de ploi moderate cantitativ, instabilitate atmosferica si racire accentuata, valabila din aceasta seara pana marti la ora 18.

METEO Ploi, racire accentuata, vant si descarcari electrice, pana marti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o informare de ploi si racire accentuata, valabila incepand din aceasta dupa-amiaza pana marti seara.

Toamna vine brusc: Informare meteo de racire accentuata a vremii, ploi si instabilitate atmosferica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica, ploi moderate cantitativ si racire accentuata a vremii, valabila de duminica ora 18. 00 pana marti seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )