Libnet.ro
UNICEF

00:08

Informare meteo de vreme rea valabila pentru toata tara: Vremea se raceste brusc (VIDEO)

B1 B1,
Informare meteo de vreme rea valabila pentru toata tara: Vremea se raceste brusc (VIDEO)

Meteorologii au emis o informare meteo de vreme rea, care este valabila pentru toata tara, incepand de duminica, 16 august, pana marti, 18 august, ora 23:00, informeaza B1 TV. in aceasta perioada, vremea se. continuă pe B1

ANM: Cod Galben nowcasting de furtuni si vreme rea pentru patru judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea valabila pentru patru judete din tara. Astfel, ANM a emis o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea.

Meteorologii anunta ploi in toata tara, de duminica seara pana marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in toata tara incepand de duminica, de la ora 23:00, pana marti, la ora 23:00. Potrivit meteorologilor, in intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor avea si aspect de vijelie, in noaptea de duminica spre luni, 16/17 august, in Banat si Oltenia, apoi si in celelalte regiuni.

METEO: Ploi in urmatoarele doua zile, in toata tara

Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara, incepand din noaptea de duminica spre luni, si pana marti noaptea, cand vor fi inregistrate ploi cu caracter torential .

ANM: Ploi in urmatoarele doua zile, in toata tara

Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara, incepand din noaptea de astazi spre luni, si pana marti noaptea, cand vor fi inregistrate ploi cu caracter torential si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si pe.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )