Libnet.ro
UNICEF

23:00

Infortrafic: Restrictii de tonaj pe cinci tronsoane. Nu mai exista drumuri nationale inchise

B1 B1,
Infortrafic: Restrictii de tonaj pe cinci tronsoane. Nu mai exista drumuri nationale inchise

Nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, insa exista restrictii de tonaj pentru cinci sectoare de drumuri nationale din estul tarii, a anuntat, marti, Centrul. continuă pe B1

Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Constanta, in timp ce pe tronsonul Bucuresti - Fetesti al A2 este instituita restrictie de viteza de 50 km/h, informeaza Centrul.

Atentie, soferi! Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Con.

Autostrada A2 si mai multe drumuri nationale au fost deschise.

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost redeschisa duminica circulatiei publice, incepand cu ora 13,30, cu restrictie de viteza de 50 km/ora, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta soferii ca incepand cu data de 02. 2014, a fost deschisa circulatia pe drumul national DN 22, Mihai Viteazu Ovidiu, km 239+000 km 287+000, pentru toate categoriile de vehicule. De .

Internetul, asa cum il stiam noi, nu va mai exista. Schimbarea MAJORA care va intra in vigoare de azi

Incepand de astazi, lucrurile se vor schimba simtitor pe internet. Mai precis, o sa vedem, pe langa domeniile cu care ne-am obisnuit - . com, . ro, . net, . edu, etc - o multime de domenii noi precum:. academy .

Victor Ponta: Legea amnistiei nu se reia in aceasta sesiune parlamentara; nu mai exista o sustinere in USL

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca proiectul de lege privind amnistia nu va fi repus in dezbatere in aceasta sesiune parlamentara pentru ca majoritatea USL nu mai sustine initiativa legislativa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )