Libnet.ro
UNICEF

08:30

Infotrafic: Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate

Hotnews Hotnews,
 Infotrafic: Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Infotrafic: Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate/ Doua persoane au fost ranite intr-un accident

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), citat de Agerpres.

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate/ Doua persoane au fost ranite intr-un accident

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Alexandru Ursu, a declarat pentru Mediafax ca DN 1 este aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte, unde ninge, iar carosabilul este umed.

IGPR: Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate

Traficul rutier pe DN1 Bucuresti - Brasov se desfasoara cu dificultate din cauza numarului foarte mare de autovehicule pe Valea Prahovei, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )