Libnet.ro
UNICEF

11:00

ingerul Mortii, inamic declarat al gruparii Stat Islamic: Terorist ISIS, ars de viu si ciopartit - Asta va fi soarta ta, te voi taia ca pe o shaorma (VIDEO)

B1 B1,
ingerul Mortii, inamic declarat al gruparii Stat Islamic: Terorist ISIS, ars de viu si ciopartit - Asta va fi soarta ta, te voi taia ca pe o shaorma (VIDEO)

Ingerul Mortii este un inamic declarat al teroristilor gruparii Stat Islamic. Pe internet circula un videoclip in care un membru ISIS capturat de membrii noii grupari este ars de viu. Un luptator rebel, care. continuă pe B1

SUA: Un adolescent a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent american a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea sprijinirii gruparii teroriste Stat Islamic, informeaza Voice of America. Ali Shukri Amin, in varsta de 17 ani, din.

Adolescent condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Stat Islamic

Un adolescent din statul american Virginia a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea furnizarii de sprijin material si resurse gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza Voice of.

Gruparea Stat Islamic a distrus un alt templu antic din orasul Palmira

Militantii gruparii Stat Islamic din Siria au avariat grav Templul Bel, considerat unul dintre cele mai importante situri antice, intr-o explozie de amploare produsa duminica la Palmira, au declarat activisti citati de Associated Press in pagina.

Adolescent american condamnat la 11 ani de inchisoare pentru sprijinirea gruparii Statul Islamic

Un adolescent din statul american Virginia a fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru conspiratie in vederea furnizarii de sprijin material si resurse gruparii teroriste Stat Islamic, relateaza Voice of America in pagina electronica.

SUA au cerut Uzbekistanului sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic

Statele Unite au cerut Uzbekistanului sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii teroriste Stat Islamic, precizand ca autoritatile de la Taskent sunt libere sa aleaga cum vor contribui la.

Solutia Australiei la criza refugiatilor: Statele europene sa bombardeze gruparea Stat Islamic

Australia cere statelor europene sa bombardeze gruparea terorista Stat Islamic, pentru a pune capat crizei refugiatilor.

Teroristii din Stat Islamic au EXECUTAT, intr-o luna, aproape 100 de persoane

Gruparea Stat Islamic a executat in decurs de o luna aproape 100 de persoane, dintre care o treime civili, in zonele pe care le controleaza in Siria.

Gruparea Stat Islamic bate moneda proprie pentru a scapa de sclavia dolarului american

Teroristii din gruparea Stat Islamic vor sa scape de sclavia doarului Rezerveri Federale a Statelor Unite, asa ca au inceput sa bata moneda proprie. Este vorba despre dinari in aur, argint si.

FBI ii avertizeaza pe comerciantii si colectionarii de arta sa fie atenti la antichitatile jefuite de gruparea Stat Islamic: Ar putea reprezenta o infractiune federala

FBI le-a cerut colectionarilor de arta si comerciantilor sa fie vigilenti in ceea ce priveste antichitatile care ar putea fi puse pe piata de gruparea terorista Stat Islamic SI), care a jefuit si a distrus.

Siria: Gruparea terorista Stat Islamic a expus intr-o cusca trei barbati acuzati de hartuire

Gruparea terorista Stat Islamic socheaza din nou prin atrocitatile comise. Joi, extremistii au expus intr-o cusca trei barbati acuzati de hartuirea unor femei, in orasul Mayadin din estul Siriei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )