Libnet.ro
UNICEF

08:00

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele cinci luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele cinci luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu 9,9% in primele cinci luni ale acestui an, la 42. 549 unitati, inregistrand cel mai puternic declin in randul marcilor cu un volum mare al vanzarilor, in timp ce piata a inregistrat o. continuă pe Wall-Street Ro

Evolutie negativa pe piata auto: inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu aproape 10% in primele cinci luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu 9,9% in primele cinci luni ale acestui an, la 42. 549 unitati, inregistrand cel mai puternic declin in randul marcilor cu un volum mare al.

inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta isi continua declinul. Scadere de aproape 10% in primele cinci luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au scazut cu 9,9% in primele cinci luni ale acestui an, la 42. 549 de unitati, marcand cel mai puternic recul in randul marcilor cu un volum mare al vanzarilor, in timp ce piata a inregistrat un avans de 3,8%.

inmatricularile autoturismelor Dacia au scazut cu 11,3%, in luna mai

Inmatricularile de autoturisme si autoutilitare usoare marca Dacia au inregistrat, in Franta, in luna mai 2015, o scadere de 11,3% in ritm anual, pana la 6. 970 de unitati, in timp ce inmatricularile intregului grup Renault au scazut cu 1,5% , potrivit datelor publicate ieri de Comitetul Constructorilor Francezi de Automobile CCFA), transmite Agerpres.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )