Libnet.ro
UNICEF

05:00

INML: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit din cauza unei infectii pulmonare

România Liberă România Liberă,
INML: Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit din cauza unei infectii pulmonare

Medicii Institutului National de Medicina Legala INML) au stabilit ca fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, a decedat marti in Spitalul Penitenciar Rahova, ca urmare a unei infectii pulmonare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit in Spitalul Penitenciar Rahova

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore Silviu Ionescu, condamnat la sase ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in urma carora o persoana a murit si doua au fost ranite, a incetat din viata, marti, la Spitalul Penitenciar Rahova.

Fostul diplomat Silviu Ionescu a murit in inchisoarea Rahova

Silviu Ionescu, fost insarcinat cu afaceri al tarii noastre in Singapore, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in care o persoana a murit si doua au fost ranite, a murit astazi in spitalul Penitenciarului Rahova, unde isi ispasea pedeapsa, scriu surse din presa.

Care a fost cauza mortii fostului diplomat Silviu Ionescu, decedat marti in Penitenciarul Jilava

Silviu Ionescu, fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore a murit din cauza unei infectii pulmonare. Asa au stabilit joi medicii legisti care au efectuat autopsia. Silviu Ionescu a decedat marti in Spitalul Penitenciar Rahova, iar Politia Capitalei a deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, o procedura obligatorie avand in vedere ca decesul s-a petrecut intr-o institutie publica.

Politia si Parchetul au demarat o ancheta la Penitenciarul Rahova, dupa moartea fostului diplomat Silviu Ionescu

Politia si Parchetul au deschis o ancheta la Penitenciarul Rahova, dupa moartea fostului diplomat Silviu Ionescu. Fostul consul in Singapore a murit marti in Spitalul Penitenciarului Rahova. Familia asteapta.

Bilant OMS: 6.388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, de la declansarea epidemiei

388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, dintr-un total de 17. 942 de cazuri de infectare inregistrate la data de 7 decembrie, potrivit celui mai recent bilant anuntat de Organizatia Mondiala a.

FILIPINE: 23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit. Mii de case au fost distruse

23 de oameni au murit din cauza taifunul Hagupit si a distrus mii de locuinte in Filipine, iar acum se apropie de capitala Manilla. Hagupit, calificat drept supertaifun in momentul formarii in Oceanul Pacific .

Silviu Ionescu, diplomatul condamnat pentru ca a lovit trei oameni cu masina, a murit in inchisoare

Fostul insarcinat cu afaceri al Romaniei in Singapore, Silviu Ionescu, condamnat la sase ani de inchisoare pentru accidentele rutiere in urma carora o persoana a murit si doua au fost ranite, a murit, marti, la Spitalul Penitenciar Rahova, informeaza Mediafax, citand surse judiciare.

Silviu Ionescu, fost consul in Singapore, a murit in Spitalul Penitenciarului Rahova. Fiul diplomatului: Bolie lui aratau ca nu ar trebui supus unei detentii de maxima securitate (VIDEO)

Silviu Ionescu, fost consul in Singapore, a murit marti in Spitalul Penitenciarului Rahova. Silviu Ionescu a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare in urma cu cateva luni, pentru doua accidente succesive.

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Nu am timp nici sa DORM din cauza bugetului

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, spune ca nu are timp nici sa doarma din cauza bugetului, iar la negocierile cu FMI s-a stat acolo si sambata, si duminica, si noptile. Nu am timp nici sa dorm din cauza b.

Romica Jurca: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, explica meteorologul Romica Jurca, pe blogul The Guide al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )