Libnet.ro
UNICEF

09:30

inselatoriile Hexi Pharma: Firma lui Condrea primea fonduri europene pentru asigurarea concentratiei substantelor (VIDEO)

B1 B1,
inselatoriile Hexi Pharma: Firma lui Condrea primea fonduri europene pentru asigurarea concentratiei substantelor (VIDEO)

Dezvaluiri incredibile despre firma responsabila de cea mai mare inselatorie din ultimii ani. Hexi Pharma, producatorul dezinfectantilor diluati, primea fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde pr. continuă pe B1

Contractele Hexi Pharma, cu dedicatie: Dan Condrea isi obliga dealerii proprii sa vanda mai scump (VIDEO)

Dan Condrea facea orice pentru a nu rata niciun contract cu spitalele romanesti. intr-o schema ingenioasa, Hexi Pharma isi construise o retea de dealeri care era insa obligata sa.

Iubita patronului de la Hexi Pharma tinea angajatii sub teroare: Dupa ce a venit Uliana de la Chisinau, chiar nu mai sufla nimeni in firma

Compania Hexi Pharma era condusa de patronul Dan Condrea, dar se pare ca si de iubita acestuia, Uliana Ochinciuc, o moldoveanca de peste Prut, despre care se vorbeste ca facea legea la Hexi Pharma. Dupa.

Hexi Pharma are datorii de 23,4 milioane de lei

ACTUALIZARE 10:37 Hexi Pharma are facturi neachitate catre un offshore din Cipru, datoriile cumulate ajungand la 20 de milioane de euro Firma implicata in scandalul dezinfectantilor are si facturi neachitate in valoare de milioane de euri catre Hatom Limited Limassol, un offshore din Cipru. Jurnalistii de la Rise Project sustin ca acest offshore este controlat tot de Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. *ACTUALIZARE 10:05 Europarlamentarii Daciana Sarbu si Victor Negrescu cer Comisiei Europene masuri ferme in contextul crizei dezinfectantilor Hexi Pharma ---------- Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de 23,5 milioane de lei.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantilor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectanti care s-au dovedit a fi diluati in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantilor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantii Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

EXCLUSIV Documente: Hexi Pharma a luat bani europeni sa asigure concentratia corecta a dezinfectantelor. Firma se lauda ca a livrat produse in scoli pe vremea gripei porcine din 2009

Firma Hexi Pharma care a livrat, in spitale din toata tara, dezinfectante care s-au dovedit a fi diluate in urma unor controale, a luat fonduri europene pentru a-si moderniza si extinde productia. In documentatia depusa, firma descria o serie intreaga de proceduri prin care tinea sub control concentratia si calitatea dezinfectantelor, valorile fiind inregistrate in dosare si pe un computer. Firma Hexi Pharma si-a cerut, saptamana trecuta, insolventa, in mijlocul unui scandal de proportii declansat in urma unor investigatii realizate de o echipa de jurnalisti de la Gazeta Sporturilor si blogul Tolo. ro), legate de infectiile intraspitalicesti care au condus la moartea multor pacienti din Romania, printre care si victime ale incendiului din clubul Colectiv, din 2015. Dezinfectantele Hexi erau folositi in prevenirea infectiilor nosocomiale.

O parte din datoriile Hexi Pharma, catre un offshore din Cipru

Producatorul de biocide Hexi Pharma, implicat in scandalul dezinfectantilor diluati, are datorii de aproximativ 20 milioane de euro, din care o parte sunt catre un offshore din Cipru, controlat tot de patronul Hexi, Dan Condrea, conform jurnalistilor de la Rise Project.

Hexi Pharma a fost pusa sub urmarire penala

Procurorii au decis urmarirea penala in cazul companiei Hexi Pharma pentru zadarnicirea combaterii bolilor si falsificarea de produse. Ancheta este demarata de Parchetul General. Administratorul Alexandru Condrea a fost citat la Parchetul General.

UPDATE GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz. UPDATE Intrebata luni de presa daca procurorii anticoruptie investigheaza cazul Hexi Pharma, Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a declarat: Este dosar la Parchetul General. Pana in acest moment nu a fost declinat dosarul la DNA.

GSP: DNA se pregateste sa deschida un dosar pe coruptia din spitale. Sunt vizate autoritatile sanitare care au favorizat Hexi Pharma

Directia Nationala Anticoruptie face cercetari in cazul utilizarii dezinfectantilor diluati in spitalele de stat, fiind vizata o posibila favorizare a Hexi Pharma de catre autoritatile sanitare, a declarat o sursa judiciara pentru Gazeta Sporturilor. Intr-un nou episod al anchetei prezentate pe blogul lui Catalin Tolontan, autorii povestesc ca oamenii de la Hexi Pharma, concediati dupa izbucnirea scandalului, denunta procurorilor aranjamentele din firma, iar DNA a inceput propriile cercetari in acest caz.

Uniunea judecatorilor din Romania vor sa ceara CSM ancheta in parchete, in dosarul Hexi Pharma

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a solicitat, luni, plenului CSM sa sesizeze Inspectia Judiciara pentru a verifica si comunica public modul in care parchetele au valorificat datele si informatiile primite in ultimii 10 ani de la SRI privind posibile fapte penale care implicau firma Hexi Pharma, fapte referitoare inclusiv la posibile licitatii trucate si diluarea de mii de ori a dezinfectantilor vanduti spitatelor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2503 seconds )