Libnet.ro
UNICEF

05:00

Inspectia fiscala, ANAF: Am identificat obligatii fiscale nedeclarate de agentii economici de peste 4 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
 Inspectia fiscala, ANAF: Am identificat obligatii fiscale nedeclarate de agentii economici de peste 4 miliarde de euro

In anul 2015, Inspectia Fiscala din ANAF a identificat in urma controalelor efectuate obligatii fiscale nedeclarate de catre agentii economici de peste 4 miliarde de euro, prin actele de control incheiate fiind dispuse masuri pentru recuperarea si plata acestora la bugetul general consolidat al statului, se arata intr-un comunicat transmis marti de Fisc. Inspectia Fiscala reprezinta principala structura de control din cadrul ANAF abilitata sa efectueze atat acte de constatare cat si de impunere la plata obligatiilor fiscale prin inspectiile fiscale realizate. continuă pe Hotnews

ANAF a identificat in 2015 obligatii fiscale nedeclarate ale agentilor economici de peste 4 miliarde de euro

Inspectia Fiscala din ANAF a identificat anul trecut in urma controalelor efectuate obligatii fiscale nedeclarate de catre agentii economici de peste 4 miliarde de euro, fiind dispuse masurile prevazute de lege pentru recuperarea si plata acestora la bugetul statului, a anuntat, marti, agentia, intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ANAF: Evaziunea fiscala in 2015, peste 4 miliarde de euro

In anul 2015, Inspectia Fiscaladin ANAFa identificat inurmacontroalelor efectuate obligatii fiscale nedeclarate de catre agentii economici de peste 4 miliarde de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )