Libnet.ro
UNICEF

07:00

Inspectia Fiscala a identificat impozite nedeclarate de peste un miliard de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectia Fiscala a identificat impozite nedeclarate de peste un miliard de euro

Inspectia Fiscala din ANAF a controlat, in primele trei luni ale acestui an, 16. 087 de firme, identificand impozite nedeclarate de peste un miliard de euro, arata Agentia Antifrauda Fiscala, intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Inspectia Fiscala a identificat impozite nedeclarate de peste un miliard de euro

Inspectia Fiscala din ANAF a controlat, in primele trei luni ale acestui an, 16. 087 de firme, identificand impozite nedeclarate de peste un miliard de euro, arata Agentia Antifrauda Fiscala, intr-un comunicat.

ANAF a identificat impozite nedeclarate de peste 1 miliard de euro in primele 3 luni din 2015

In primul trimestru al anului 2015 Inspectia fiscala din ANAF a identificat impozite nedeclarate in valoare de circa 4,6 miliarde lei, in crestere cu aproximativ 140% fata de perioada similiara a anului trecut.

ANAF: Impozite nedeclarate de peste un miliard de euro, in primele 3 luni din 2015

Inspectorii fiscali din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au identificat impozite nedeclarate de peste un miliard de euro dupa primele trei luni ale acestui an, in urma controalelor .

Negritoiu: Listarea a 15 companii cu capital de stat ar aduce Trezoreriei peste un miliard de euro

Listarea la bursa a 15 companii, privatizate sau neprivatizate inca, la care statul are participatii minoritare sau majoritare sau care sunt deja listate, dar la care poate fi crescuta emisiunea, ar putea varsa in conturile Trezoreriei peste un miliard euro, a declarat Misu negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )