Libnet.ro
UNICEF

17:00

Inspectia Judiciara a fost sesizata in cazul lui Traian Basescu. CSM se plange de noile declaratii ale fostului presedinte (VIDEO)

B1 B1,
Inspectia Judiciara a fost sesizata in cazul lui Traian Basescu. CSM se plange de noile declaratii ale fostului presedinte (VIDEO)

Inspectia Judiciara a fost sesizata de CSM dupa ce fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat miercuri ca CSM baga maciuca in gura oricui vorbeste despre justitie, informeaza B1. continuă pe B1

CSM a sesizat din nou Inspectia Judiciara, din cauza declaratiilor lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat din nou Inspectia Judiciara, din cauza declaratiilor lui Traian Basescu. Membrii CSM au luat atitudine dupa ce in urma cu o zi, fostul presedinte a l.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara si CNA, pentru declaratiile lui Traian Basescu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat din nou Inspectia Judiciara, precum si CNA, in legatura cu declaratii referitoare la justitie facute de Traian Basescu la un post de televiziune, dupa ce miercuri si-a insusit un raport al IJ privind alte declaratii care au afectat prestigiul justitiei.

Inspectia Judiciara: Afirmatiile lui Traian Basescu si ale Elenei Udrea au afectat prestigiul actului de justitie

Fostul presedinte Traian Basescu si Elene Udrea au adus atingere independentei si prestigiului justitiei se arata in raportul Inspectiei Judiciare. Institutia a fost sesizata in urma declaratiilor facute.

CSM sesizeaza iar Inspectia Judiciara, dar si CNA, in legatura cu declaratiile lui Traian Basescu referitoare la justitie

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat din nou Inspectia Judiciara, dar si Consiliul National al Audiovizualului CNA), cu privire la declaratiile referitoare la justitie facute de fostul presedinte Traian Basescu. Plenul Consiliului tocmai si-au insusit, miercuri, un alt raport al Inspectiei in legatura cu declaratii mai vechi ale fostului sef al statului.

Inspectia Judiciara: Afirmatiile lui Traian Basescu si ale Elenei Udrea au afectat prestigiul actului de justitie

Inspectia Judiciara a stabilit ca afirmatiile lui Traian Basescu, referitoare la faptul ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizani ai unui mod ravasit de a face justitie, precum si cele ale Elenei Udrea, despre anchetele DNA care o vizeaza, au afectat prestigiul justitiei, informeaza Mediafax.

VIDEO Traian Basescu: Inspectia Judiciara si CSM baga maciuca in gura oricui vorbeste despre justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune a postului B1Tv, decizia Consiliului Superior al Magistraturii CSM) conform careia ar fi adus atingere independentei justitiei.

Traian Basescu: Inspectia Judiciara si CSM baga maciuca in gura oricui vorbeste despre justitie. Nu, domnilor, sunteti la fel de corupti. Obraznicia are o limita (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultumul Cuvant difuzata de B1Tv, despre decizia Consiliului Superior al Magistraturii conform careia ar fi adus.

Inspectia Judiciara: Afirmatiile lui Traian Basescu si ale Elenei Udrea au afectat prestigiul actului de justitie

Afirmatiile lui Traian Basescu, referitoare la faptul ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizani ai unui mod ravasit de a face justitie, si ale Elenei Udrea, despre anchetele DNA care o vizeaza, au afectat prestigiul justitiei, potrivit Inspectiei Judiciare IJ).

Inspectia Judiciara: Afirmatiile lui Traian Basescu si ale Elenei Udrea au afectat prestigiul justitiei

Afirmatiile lui Traian Basescu, referitoare la faptul ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizani ai unui mod ravasit de a face justitie, si ale Elenei Udrea, despre anchetele DNA care o.

Inspectia Judiciara: Afirmatiile lui Basescu si Udrea au afectat prestigiul justitiei

Afirmatiile lui Traian Basescu, referitoare la faptul ca Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu sunt artizani ai unui mod ravasit de a face justitie, si ale Elenei Udrea, despre anchetele DNA care o vizeaza, au afectat prestigiul justitiei, potrivit Inspectiei Judiciare IJ), citata de surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )