Libnet.ro
UNICEF

17:30

Inspectia muncii, amenzi de aproape 2,4 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inspectia muncii, amenzi de aproape 2,4 milioane lei

Inspectia Muncii a desfasurat, in perioada 03 - 07 martie, controale in urma carora a aplicat amenzi in valoare totala de 2,388 milioane lei si a depistat 757 persoane care lucrau fara forme legale, dintre care 366 erau din judetul Sibiu, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF si Inspectia Muncii iau firmele la puricat.

Autoritatile vor declansa in semestrul al doilea o serie de controale la firme pentru identificarea muncii la negru si a cazurilor de evaziune. Este vorba de un proiect-pilot derulat prin ANAF si Inspectia Muncii. Angajamentul de a initia astfel de controale a fost avansat de Guvern in ultimele negocieri cu FMI din luna februarie si inclus in scrisoarea de intentie transmisa la Washington. Documentul, semnat in luna martie, arata la capitolul privind administrarea fiscala ca acest .

MFP a imprumutat 100 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 100 milioane lei prin obligatiuni cu o maturitate reziduala de noua ani, exact cat si-a propus, la un randament de 5,3%, aproape de cotatia din piata secundara pentru acest instrument, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

UniCredit Tiriac Bank, profit net consolidat de 87,7 milioane lei

UniCredit and Tiriac Bank a inregistrat, anul trecut, un profit net consolidat de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) dupa interesul minoritar, iar profitul opera and tional al bancii a atins 766 milioane de lei, pe fondul unei cre and steri semnificative a veniturilor pana la 1,5 miliarde lei, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Firma International Sinaia, detinuta de familia Rusanu, vizeaza un profit de 4,4 milioane lei in acest an

Firma International Sinaia, detinuta de familia fostului presedinte ASF Dan Radu Rusanu, a obtinut anul trecut un profit de 1,1 milioane lei, iar pentru 2014 este programata vanzarea vilei Stejarul, monument de arhitectura, investitii de 1 milion euro si un castig de 4,4 milioane lei, informeaza Mediafax.

Amenzi de circa 3 milioane de lei in 4 zile, in comertul cu flori

Amenzi de 2. 463 de lei au fost aplicate de politisti, in cadrul controalelor efectuate in 27 - 28 februarie si 5 - 6 martie, la nivel national, pentru combaterea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu.

Unicredit Tiriac Bank a facut in 2013 un profit net de 87,7 milioane de lei. In ansamblu, in acelasi an, 23 de banci au fost pe profit si 17 pe pierdere

Profitul operational al UniCredit Tiriac din 2013 a fost de 766 milioane de lei, pe fondul unei cresteri semnificative a veniturilor pana la 1,5 miliarde lei, a transmis marti banca intr-un comunicat. Cheltuiala cu provizioanele de credit a atins 744 milioane lei ceea ce a condus la un profit net consolidat, dupa interesul minoritar, de 87,7 milioane lei. Consolidat, portofoliul de credite a ajuns la aproximativ 18,8 miliarde lei, sustinut de creditarea IMM-urilor si a personelor fizice, se mai arata in comunicatul citat. Reamintim ca sistemul bancar a incheiat anul 2013 cu un profit cumulat de 497 de milioane de lei, o treime din castigul dupa noua luni, in conditiile in care 23 de banci au raportat profit pentru 2013, iar 17 banci au avut pierderi.

Cursul a fluctuat foarte usor aproape de 4,5 lei/euro

Cursul de schimb a fluctuat foarte usor aproape de 4,5 lei/euro in prima ora a sedintei interbancare de marti, intr-o piata linistita si cu volume ceva mai mari decat rulajele foarte reduse inregistrate in perioada similara a zilei anterioare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )