Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un inspector ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Un inspector ANAF a fost retinut pentru luare de mita

Un inspector din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice DGRFP) Ploiesti a fost adus, marti dimineata, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat intr-un dosar de luare de mita, scrie. continuă pe Antena3

Un inspector de la Finantele prahovene, retinut de DNA pentru luare de mita

Ovidiu Marian Bonciu, inspector in cadrul Agentiei Judetene a Finantelor Publice Ploiesti, a fost retinut marti de procurorii DNA pentru luare de mita. Inspectorul a cerut 3. 000 de lei de la un om de afaceri.

Un inspector ANAF a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 16 februarie 2016, a inspectorului principal in cadrul Agentiei Judetene a Finantelor Publice Ploiesti Ovidiu Marian Bonciu, pentru luare de mita.

Primarul din Reghin, trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Maria Precup, primarul din Reghin, pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de arhitectul sef al municipiului si alte doua persoane.

Un hot care a furat dintr-o casa Prahova bijuterii in valoare de 3.000 de lei a fost retinut. Barbatul amanetase o parte din bunuri

Politistii din localitatea prahoveana Filipestii de Padure au efectuat marti o perchezitie la domiciliul unei persoane din Dambovita suspectata de savarsirea unui furt din locuinta. Barbatul ar fi sustras bijuterii in valoare de 3. 000 de lei, din care a amanetat o parte.

Fostul senator PSD Catalin Voicu, condamnat pentru coruptie, eliberat din inchisoare

Fostul senator PSD Catalin Voicu, condamnat la sapte ani inchisoare pentru coruptie, in 2013, a fost eliberat din penitenciarul Gaesti, dupa ce Tribunalu ldin Dambovita a analizat, vineri, cererea de eliberare conditionata formulata de el.

Gest impresionant pentru Simona Halep din partea organizatorilor turneului de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a primit un trandafir rosu de Valentines Day din partea organizatorilor turneului WTA Premier de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 1. 900 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )