Libnet.ro
UNICEF

20:00

Inspectori ANRE retinuti pentru luare de mita

România Liberă România Liberă,
Inspectori ANRE retinuti pentru luare de mita

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti, sambata, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme, au declarat surse din Politia Capitalei. continuă pe România Liberă

Inspectori ai ANRE, RETINUTI pentru LUARE DE MITA

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda.

Doi inspectori ANRE, retinuti in timp ce primeau mita 1.000 de euro

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme, au declarat surse din.

Doi inspectori ANRE, retinuti dupa ce au fost prinsi cand primeau mita 1.000 de euro

Doi inspectori din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme.

Doi inspectori din ANRE, retinuti dupa ce au fost prinsi cand primeau mita 1.000 de euro

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme.

Singurul medic legist din Roman a fost RETINUT pentru LUARE DE MITA in ULTIMA ZI DE MUNCA

Singurul medic legist din zona Municipiului Roman a fost retinut pentru luare de mita in ultima zi de munca dinainte de pensionare. Medicul a fost prins in flagrant in timp ce lua spaga pentru a trece.

Viceprimarul din Babadag, Ionut Bontoi, retinut pentru luare de mita

Procurorii Tribunalului Tulcea l-au retinut, joi, pe viceprimarul orasului Babadag, Ionut Bontoi, sub acuzatia de luare de mita. Acesta ar fi cerut si primit mita de la un localnic care a ridicat o constructie.

Un comisar sef de la Politia Covasna s-a manjit pentru 500 de lei. Si la Brasov, in 2013, 12 politisti au fostcercetati pentru luare de mita

Ofiterul de politie judiciara din Covasna a fost trimis in judecata acum cateva zile pentru luare de mita. El a fost prins in flagrant luna trecuta.

Singurul medic legist din Roman, retinut pentru luare de mita. A fost prins in flagrant in timp ce lua spaga de 300 de lei

Doctorul Ioan Radu Maxim, seful Laboratorului de Medicina Legala Roman a fost retinut vineri, 16 mai, fiind acuzat de comiterea a 8 infractiuni de luare de mita.

Seful Laboratorului de medicina legala din Roman, retinut pentru luare de mita

Seful Laboratorului de Medicina Legala din Spitalul de Urgenta Roman a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant cand lua mita 300 de lei pentru a elibera un certificat medico-legal in care a trecut un numar mai mare de ingrijiri medicale decat cele necesare vindecarii.

Traian Berbeceanu, urmarit pentru noi fapte de coruptie. Comisarul neaga acuzatiile de luare de mita

Comisarul Traian Berbeceanu s-a prezentat vineri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind citat pentru a i se aduce la cunostinta alte patru noi infractiuni pentru care este cercetat. Surse judiciare au precizat ca acesta ar fi cercetat si pentru luare de mita si spalare de bani. Berbeceanu a negat ca ar fi luat mita o masina, fara a comenta celelalte acuzatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )