Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inspectorul scolar general Dumitru Damian, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu la BAC 2014

Adevărul Adevărul,
Inspectorul scolar general Dumitru Damian, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu la BAC 2014

Inspectorul scolar general al judetului Tulcea, prof. Dumitru Damian, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta, pentru abuz in serviciu. Alaturi de el vor raspunde in fata legii si doua profesoare care au corectat lucrari la examenul de Bacalaureat 2014. continuă pe Adevărul

Marius Fecioru, fost secretar de stat responsabil cu restructurarea Postei, trimis in judecata de DNA

DNA l-a trimis in judecata pe Marius Constantin Fecioru, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, insarcinat cu restructurarea Companiei Nationale Posta Romana SA CNPR), pentru instigare la abuz in serviciu in forma continuata), 11 acte materiale), complicitate la trafic de influenta si constituire a unui grup infractional organizat.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata de DNA sub control judiciar

DNA Oradea anunta ca l-a trimis in judecata, sub control judiciar pe Alexandru Kiss, vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, pentru spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert- Kalman, si-a dat demisia din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, si-a dat demisia din functie, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, informeaza Agerpres. Informatia a fost confirmata de avocatul lui Raduly Robert-Kalman, Milu Timoce, care a declarat ca primarul era hotarat sa renunte la aceasta demnitate si a spus ca este un gest de onoare si de moralitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )