Libnet.ro
UNICEF

12:00

Instanta a cerut expertiza medicala pentru Gigi Becali: Decizia judecatorilor, pe 29 ianuarie

B1 B1,
Instanta a cerut expertiza medicala pentru Gigi Becali: Decizia judecatorilor, pe 29 ianuarie

Instanta a cerut expertiza medicala pentru GigiBecali si a anuntat ca va lua o decizie pe 29 ianuarie, relateazaB1 TV. Astfel, judecatorii vor parerea celor de la IMLConstanta si in functie. continuă pe B1

UPDATE. Instanta cere o expertiza medicala in cazul lui Becali.

UPDATE: Instanta cere o expertiza medicala in cazul lui Gigi Becali, conform B1 TV. Tribunalul Constanta va lua o decizie in 29 ianuarie. --- Omul de afaceri Gigi Becali, incarcerat la Poarta Alba, afla luni daca va fi operat mai devreme, transmite B1 TV. Avocatii lui Becali au depus o cerere in acest sens la Tribunalul Constanta, motivand ca starea de sanatate a omului de afaceri s-a inrautatit. Citeste si: Motivarea instantei in cazul contopirii pedepselor lui Gigi Becali Gigi Becali .

Becali afla pe 29 ianuarie daca va fi eliberat din inchisoare. Va fi supus unei expertize medico-legale

Gigi Becali afla pe 29 ianuarie daca va fi eliberat din inchisoare. Magistratii de la Tribunalul Constanta au cerut o expertiza medicala pentru a vedea daca Becali chiar sufera de o afectiune atat de grava.

Starea de sanatate a lui Gigi Becali SE iNRAUTATESTE RAPID

Avocatii lui Gigi Becali au cerut parerea specialistilor dupa ce analizele medicale au aratat ca starea latifundiarului se inrautateste. Medicii sunt de parere ca hernia de disc de care sufera Be.

Gigi Becali va fi supus unei expertize medico-legale

Gigi Becali va fi supus unei expertize medico-legale, care va fi facuta de Serviciul de Medicina Legala, au dispus, luni dimineata, magistratii Tribunalului Constanta, care au luat in discutie cererea de intrerupere a pedepsei depusa de avocatul omului de afaceri, urmatorul termen fiind 29 ianuarie, informeaza Mediafax.

ANCHETA JURNALISTICA Gigi Becali si Iie Carabulea, patronul Carpatica, implicati intr-o inginerie bancara ce le-ar putea aduce noi dosare penale

Cotidianul local Ziarul de Iasi a publicat o investigatie conform careia Gigi Becali si proprietarul bancii Carpatica, omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, ar fi fost implicati in acodarea unui credit de 50 de miliarde de lei vechi catre Avicola SA Iasi prin incalcarea unor norme bancare si legale. Ar fi fost implicat si un fost inspector de la BNR, actual director la ANP.

ANCHETA JURNALISTICA Gigi Becali si Ilie Carabulea, patronul Carpatica, implicati intr-o inginerie bancara ce le-ar putea aduce noi dosare penale

Cotidianul local Ziarul de Iasi a publicat o investigatie conform careia Gigi Becali si proprietarul Bancii Carpatica, omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, ar fi fost implicati in acodarea unui credit de 50 de miliarde de lei vechi catre Avicola SA Iasi prin incalcarea unor norme bancare si legale. Ar fi fost implicat si un fost inspector de la BNR, actual director la ANP.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )