Libnet.ro
UNICEF

16:30

Instanta decide miercuri daca il elibereaza conditionat din inchisoare pe George Copos

B1 B1,
Instanta decide miercuri daca il elibereaza conditionat din inchisoare pe George Copos

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare. Dosarul lui Copos a ajuns in insta. continuă pe B1

George Copos afla astazi daca va fi eliberat conditionat din inchisoare

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare, informeaza Agerpres. Dosarul lui.

Magistratii decid astazi daca il elibereaza conditionat pe George Copos

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala vor lua in discutie miercuri cererea prin care omul de afaceri George Copos solicita eliberarea conditionata din inchisoare.

George Copos ar putea afla miercuri daca va fi eliberat conditionat

Gheorghe Copos ar putea afla, miercuri, daca va fi eliberat conditionat din arest, magistratii Judecatoriei Sectorului 5 fiind asteptati sa anunte o decizie in acest sens. Afaceristul a facut o cerere in acest sens dupa ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea conditionata a acestuia dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare dupa contopirea pedepselor primite in dosarele Transferurilor si Loteria.

Parlamentul decide luni daca Eduard Hellvig preia SRI

Conducerea celor doua Camere ale Parlamentului se reuneste maine pentru a decide cand se voteaza validarea lui Eduard Hellvig, propus de Klaus Iohannis sa preia conducerea SRI. Dupa cum au aratat reactiile la.

UPDATE Elena Udrea afla miercuri daca va sta dupa gratii in dosarul Gala Bute. Udrea: Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar judecatorilor, nu si in fata procurorilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri dimineata incepand cu ora 08. 00 cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea, acuzata de trei infractiuni de luare de mita in dosarul Gala Bute. Solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a fost aprobata luni de Plenul Camerei Deputatilor. UPDATE Elena Udrea a ajuns in jurul orei 7. 45 la sediul instantei supreme. Sunt lucruri pe care am dorit sa le spun doar in fata judecatorilor, nu si a procurorilor, a declarat fostul ministru.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )