Libnet.ro
UNICEF

11:30

Instanta suprema judeca, marti, cererea lui Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar

Adevărul Adevărul,
Instanta suprema judeca, marti, cererea lui Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar

Instanta suprema judeca, marti, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti il acuza de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012, Blaga ar fi primit in trei randuri, printr-un interpus, suma totala de 200. 000 de euro, precum si 500. 000 de euro de la fostul primar Gheorghe Stefan. continuă pe Adevărul

Inalta Curte judeca marti cererea lui Blaga de ridicare a controlului judiciar

Instanta suprema judeca, marti, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti il acuza de trafic de influenta, transmite News. ro.

Campaniile electorale ale PDL s-au finantat corect si legal, sustine Vasile Blaga. Magistratii vor decide daca mentin sau nu controlul judiciar asupra lui

Instanta suprema judeca, marti, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti il acuza de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012, Blaga ar fi primit in trei randuri, printr-un interpus, suma totala de 200. 000 de euro, precum si 500. 000 de euro de la fostul primar Gheorghe Stefan.

Magistratii decid, marti, daca mentin sau ridica masura controlului judiciar in cazul lui Vasile Blaga

Instanta suprema judeca, marti, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti il acuza de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012, Blaga ar fi primit in trei randuri, printr-un interpus, suma totala de 200. 000 de euro, precum si 500. 000 de euro de la fostul primar Gheorghe Stefan, transmite News. ro.

Vasile Blaga vrea sa scape de controlul judiciar. Instanta suprema judeca cererea lui

Vasile Blaga vrea sa scape de controlul judiciar. Fostul presedinte al PNL a contestat masura impusa de procurori si asteapta marti raspunsul magistratilor de la Instanta Suprema. Blaga este.

Campaniile electorale ale PDL s-au finantat corect si legal, sustine Vasile Blaga. Fostul copresedinte al PNL ramane sub control judiciar

Instanta suprema a judecat, marti, cererea senatorului Vasile Blaga de ridicare a controlului judiciar in dosarul in care procurorii DNA Ploiesti il acuza de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, in perioada 2011-2012, Blaga ar fi primit in trei randuri, printr-un interpus, suma totala de 200. 000 de euro, precum si 500. 000 de euro de la fostul primar Gheorghe Stefan. Astfel, magistratii au decis ca Blaga va ramane sub control judiciar.

Vasile Blaga la ICCJ, intrebat cum se finantau campaniile electorale: Corect si legal

Vasile Blaga vrea sa scape de controlul judiciar. Fostul presedinte al PNL a contestat masura impusa de procurori si asteapta marti raspunsul magistratilor de la Instanta Suprema. Blaga este.

Vasile Blaga, la Curtea Suprema, unde are loc judecarea contestatiei la masura controlului judiciar (VIDEO)

Fostul copresedinte Vasile Blaga a venit marti la Curtea Suprema, acolo unde avocatii sai contesta masura controlului judiciar, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza B1.

Vasile Blaga: Nu am luat bani, voi dovedi in instanta

Fostul lider PNL Vasile Blaga a fost la politie luni dimineata pentru a semna controlul judiciar. Vasile Blaga este urmarit penal intr-un dosar de coruptie privind finantarea campaniei electorale a PDL, i.

Vasile Blaga ramane sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta

Curtea Suprema a decis ca Vasile Blaga trebuie sa ramana sub control judiciar in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta. Decizia magistratilor este definitiva, precizeaza.

Vasile Blaga va fi cercetat in continuare sub control judiciar

ACTUALIZARE 19:35 Vasile Blaga va fi cercetat in continuare sub control judiciar pentru trafic de influenta, au decis astazi magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. -------- Fostul copresedinte al PNL, Vasile Blaga, afla astazi daca va fi cercetat in continuare sub control judiciar pentru trafic de influenta sau daca masura va fi ridicata. Decizia va fi luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )