Libnet.ro
UNICEF

19:00

Instanta suprema judeca vineri contestatia procurorilor la eliberarea lui Radu Mazare

Hotnews Hotnews,
 Instanta suprema judeca vineri contestatia procurorilor la eliberarea lui Radu Mazare

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca vineri contestatia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) impotriva deciziei instantei de lasare in libertate a primarului Constantei, Radu Mazare, cercetat penal pentru luare de mita si fals in declaratii. continuă pe Hotnews

UPDATE Radu Mazare va fi cercetat in stare de libertate, a decis definitiv instanta suprema

Primarul Constantei, Radu Mazare, acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, in continuare, in stare de libertate, a decis vineri instanta suprema, care a respins recursul DNA fata de controlul judiciar dispus in cazul edilului, informeaza Mediafax. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva.

Radu Mazare va fi cercetat in libertate, a decis definitiv instanta suprema: in Vinerea Mare s-a facut dreptate

Primarul Constantei, Radu Mazare, acuzat ca ar fi luat mita 175. 000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, in continuare, in libertate. Instanta suprema a respins recursul DNA.

Premiera in India: Instanta Suprema recunoaste drepturile persoanelor transgender

Instanta Suprema din India a emis marti un verdict considerat un punct de reper in istoria tarii, recunoscand drepturile persoanelor transgender ca drepturi ale omului, ceea ce permite cetatenilor care se identifica drept transgender sa opteze pentru aceasta optiune si pe documentele oficiale.

Curtea Suprema judeca recursul facut de maghiarul Mikola Bela la decizia prin care a fost declarat indezirabil

Magistratii Curtii Supreme judeca, marti, recursul facut de liderul organizatiei maghiare Noua Garda, Mikola Bela, impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti de a-l declara indezirabil pentru cinci ani. Pe 21 aprilie, extremistul maghiar a fost expulzat din Romania, la cererea Ministerului de Interne.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )