Libnet.ro
UNICEF

00:08

O intalnire Barack Obama - Papa Francisc, in premiera, in luna martie

B1 B1,
O intalnire Barack Obama - Papa Francisc, in premiera, in luna martie

Casa Alba a anuntat ca presedintele Barack Obama se va intalni, in premiera, cu Papa Francisc, la Vatican, pe 27 martie. Vizita presedintelui american la liderul BisericiiCatolice este parte dintr-o. continuă pe B1

Barack Obama, asteptat pe 26 martie la Bruxelles, la summitul UE-SUA.

Presedintele american Barack Obama este asteptat pe 26 martie, la Bruxelles, pentru a participa la un summit UE-SUA, a anuntat vineri o sursa din cadrul diplomatiei europene. Obama se va intalni cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, potrivit Mediafax. Summitul va reprezenta o ocazie pentru Barack Obama de a raspunde asteptarilor Uniunii Europene, cu scopul de a restabili increderea dintre Bruxelles si .

Presedintele Barack Obama, asteptat sa participe la summitul UE-SUA din martie

Presedintele american Barack Obama este asteptat pe 26 martie, la Bruxelles, pentru a participa la un summit UE-SUA, a anuntat vineri o sursa din cadrul diplomatiei europene, relateaza AFP, conform Mediafax. Obama.

Papa Francisc: Mass media trebuie sa fie un serviciu al adevarului, al bunatatii si al frumusetii

Papa Francisc a primit sambata in audienta reprezentanti ai conducerii si angajati ai Radio-Televiziunii Italiene RAI) carora le-a cerut sa spuna adevarul in procesul informational si sa nu recurga.

Barack Obama: Sa fumezi canabis nu este mai periculos decat sa bei alcool

Presedintele american Barack Obama considera ca a fuma canabis nu este mai periculos decat a bea alcool, insa crede ca este o idee proasta, potrivit unor fragmente din interviul exclusiv acrdat de Obama revistei The New Yorker si publicat duminica, relateaza AFP.

Barack Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a declarat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, insa este de parere ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New.

Barack Obama: Serviciile de informatii americane vor continua sa spioneze strainii

Presedintele american, Barack Obama, a avertizat ca serviciile de informatii americane vor continua sa se intereseze de intentiile guvernelor din lume, intr-un interviu acordat televiziunii germane si difuzat sambata, relateaza AFP .

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )