Libnet.ro
UNICEF

15:30

intalnire cruciala la Guvern. Ponta si ministrul Educatiei discuta despre cresterile salariale

Antena3 Antena3,
intalnire cruciala la Guvern. Ponta si ministrul Educatiei discuta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala astazi la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din. continuă pe Antena3

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, dupa discutiile cu sindicatele: Educatia si sanatatea raman prioritare inclusiv din perspectiva salarizarii. La inceputul anului viitor, majorarile din educatie si sanatate - la acelasi nivel

Se incearca sa se ajunga la un numitor comun, ca la inceputul anului viitor majorarile din educatie si sanatate sa fie la acelasi nivel, a precizat Cimpeanu. Ministrul Educatiei a anuntat ca mai urmeaza o runda de discutii cu sindicatele din educatie, pe 15 septembrie.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, dupa discutiile cu sindicalistii: Educatia este un domeniu prioritar. Asteptam legea salarizarii ca sa marim salariile (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat luni, dupa discutiile avute la sediul Guvernului cu reprezentantii sindicatelor din educatie, ca nu poate prezenta un calendar concret cu privire la cresterile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )