Libnet.ro
UNICEF

15:00

Intalnire online cu Pierre Lemaitre, castigatorul Premiului Goncourt in 2013

Hotnews Hotnews,
 Intalnire online cu Pierre Lemaitre, castigatorul Premiului Goncourt in 2013

Inspirat dintr-un fapt real - scandalul exumarilor militare, izbucnit in 1922, cand s-au descoperit fraudele si batjocura cu care zeci de mii de soldati au fost reinmormantati in cimitire speciale create de stat - La revedere acolo sus este un roman ce vorbeste despre dureroasa intoarcere acasa a soldatilor francezi din Primul Razboi Mondial si despre o Franta traumatizata. Anul acesta se implinesc 100 de ani de la inceputul Primului Razboi Mondial. Puteti sa-i puneti intrebari lui Pierre Lemaitre despre cartile sale folosind formularul de comentarii de pe Contributors. roIntalnirea s-a incheiat Comandati acum cartea la GiftBooks. ro. Puteti obtine transport GRATUITAlte carti interesante la GiftBooks. roAlte carti cu autograful autorilor. continuă pe Hotnews

Intalnire online cu Pierre Lemaitre, castigatorul Premiului Goncourt in 2013, joi, ora 14 00

Inspirat dintr-un fapt real - scandalul exumarilor militare, izbucnit in 1922, cand s-au descoperit fraudele si batjocura cu care zeci de mii de soldati au fost reinmormantati in cimitire speciale create de stat - La revedere acolo sus este un roman ce vorbeste despre dureroasa intoarcere acasa a soldatilor francezi din Primul Razboi Mondial si despre o Franta traumatizata. Anul acesta se implinesc 100 de ani de la inceputul Primului Razboi Mondial. Puteti sa-i puneti intrebari lui Pierre Lemaitre despre cartile sale folosind formularul de comentarii de pe Contributors. ro.

Cum sa scrii un roman captivant. Video interviu Pierre Lemaitre, castigatorul Premiului Goncourt.

La revedere acolo sus s-a vandut in peste 550 de mii de exemplare in Europa, este o carte de mare succes de public, mult discutata si de criticii literari francezi. Este un roman despre Primul Razboi Mondial, dar autorul spune ca nu este un roman istoric, ci unul picaresc, in care a folosit procedee literare din cutia cu unelte a romanului politist, surpriza, suspansul, pista falsa. Aflat in redactia Contributors. ro a raspuns catorva intrebari depre acest roman foarte captivant. Comandati acum cartile lui Pierre Lemaitre la GiftBooks. ro cu autograful autorului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )