Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu conturile Revolut dupa Brexit

Hotnews Hotnews,
 Ce se intampla cu conturile Revolut dupa Brexit

Revolut este un fintech britanic, cu sediul princiapl in UK, si care are peste 960. 000 de utilizatori in Romania. in momentul de fata, toate conturile utilizatorilor aplicatiei intra sub incidenta licentei pentru bani electronici pe care startup-ul o detine in Marea Britanie. continuă pe Hotnews

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Financial report Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, ci mai singura. Piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in presa

The Financial Times: Marea Britanie dupa Brexit nu va fi singura, dar va fi mai singura. * Les Echos: Coronavirusul: piata ciudata din Wuhan unde se vindeau pui de lup, serpi si sobolani. * Venezuela lui Nicolas Maduro ar putea privatiza sectorul petrolier. * DNEVNIK: Pentru interesele Rusiei in Bulgaria se lucreaza in Guvern, Parlament si in principalele mijloace de informare in masa. * Stiri pe scurt.

Experti: Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru straini dupa Brexit

Regatul Unit trebuie sa reduca salariul minim pentru imigranti la 25. 600 de lire anual pentru a sprijini ocuparea locurilor de munca dupa Brexit, arata un raport al Comitetului de Consultanta pentru Migratie MAC), organizatie independenta care acorda.

Marile banci vor reduceri de taxe in Regatul Unit, dupa Brexit

Unele dintre cele mai mari banci din lume urmeaza sa solicite reduceri de taxe de pana la 4 miliarde de lire sterline pe an in urma Brexit-ului, dupa ce au platit catre Trezoreria Regatului Unit zeci de miliarde de dolari in taxe suplimentare de la izbucnirea crizei financiare, anunta The Telegraph, mentionand ca acesta este un efort coordonat intre cele mai mari banci din Marea Britanie, Europa si SUA.

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )