Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce se intampla cu programul Prima Casa. Anuntul facut de o mare banca

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu programul Prima Casa. Anuntul facut de o mare banca

OTP Bank Romania a obtinut de la FNGCIMM un plafon care permite acordarea de credite ipotecare prin cadrul programului Prima Casa in suma totala de 84 de milioane de lei, avansul minim urmand sa ramana la . continuă pe Antena3

Decizia Senatului: Programul Prima Casa ramane sub prevederile legii darii in plata

Darea in plata trece de Senat cu plafonul de 150.000 de euro si cu Prima Casa incluse

Plenul Senatului a votat luni in unanimitate proiectul Legii darii in plata, initiata de catre deputatul PNL Catalin Zamfir. Senatorii au decis in urma dezbaterilor din plen includerea plafonului de 150. 000 de euro al creditului luat pentru locuinta, dar au mentinut programul Prima Casa in lege, in ciuda avertismentelor venite din partea Ministerului Finantelor si BNR.

Anuntul facut de cea mai mare banca din Romania

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in 2015 un profit net de 919 milioane de lei 207 mil. euro), revenindu-si spectaculos dupa pierderea de 2,7 miliarde de lei din 2014, scrie zf. ro. Acest.

Deputatii ar putea scoate Prima Casa din legea darii in plata, anticipeaza bancherii

Aplicarea legii darii in plata la programul guvernamental Prima Casa ar putea fi anulata de catre Camera Deputatilor, camera decizionala, cu ajutorul parlamentarilor PSD, estimeaza, marti, analistii unor banci, in primele rapoarte publicate dupa ce Senatul a votat o prima forma a legii.

Darea in plata trece de Senat: Prima Casa, inclusa in lege! Senatorii au acceptat si un plafon maxim

Senatorii au adoptat, luni, cu unanimitate de voturi, legea darii in plata, rezultatul fiind de 119 voturi pentru si niciunul impotriva. Legea darii in plata se afla in faza reexaminarii, iar Senatul este prima Camera sesizata. Decizia.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )