Libnet.ro
UNICEF

10:30

Se intampla in Romania! Doi copii de 9 ani au jefuit o femeie

România Liberă România Liberă,
Se intampla in Romania! Doi copii de 9 ani au jefuit o femeie

Doi copii noua ani din municipiul Adjud sunt cercetati pentru furt, dupa ce au sustras, pe strada, g. continuă pe România Liberă

VIDEO Doi copii, de 3 si 4 ani, si un barbat de 65 de ani au fost atacati de urs in orasul Victoria din Brasov

Un baietel de 3 ani a fost ranit de urs in aceeasi zona in care, anterior, duminica, au fost atacati o fetita de 4 ani si un barbat de 65 de ani, in localitatea Victoria din judetul Brasov, transmite Mediafax.

Ursul care a ranit un barbat si doi copii, la Victoria, nu a fost gasit deocamdata

Ursul care a ranit un barbat si doi copii, in orasul Victoria, judetul Brasov, nu a fost gasit pana .

Alerta maxima in Brasov. Doi copii de 3, respectiv 4 ani, raniti de un urs!

O fetita de 4 ani si un barbat de 65 de ani, au fost atacati, duminica, de un urs in localitatea Victoria din judetul Brasov. a Localnicii au fost avertizati prin sistemul Ro-Alert cu privire la prezenta.

Caz socant in Iasi. O tanara de 20 de ani s-a sinucis. Femeia a lasat in urma doi copii

Sfarsit cumplit pentru o tanara de 20 de ani din Iasi. Iubitul femeii a gasit-o fara suflare, intr-o padure din apropierea casei. El a alertat Politia si rudele, care se chinuie acum sa gaseasca un.

Stirile ProTV: Poveste trista, dar adevarata. in Romania sunt copii care nu au facut un dus niciodata

Jurnalistul Alex Dima a povestit, marti, in cadrul podcastului Romania, stii bine, transmis LIVE pe www. stirileprotv. ro, pe Facebook si pe YouTube un episod emotionant despre inceputurile proiectului MagiCAMP.

Tranzactie interesanta pe piata gazelor din Romania: Doi furnizori misteriosi, cu cifre de afaceri mari dupa doar un an de activitate, fuzioneaza

Consiliul Concurentei a anuntat miercuri ca analizeaza tranzactia prin care AIK Energy LTD preia compania Valahia Gaz SRL. Aceste firme nu sunt foarte cunoscute in spatiul public, insa au atras atentia actorilor din domeniu prin faptul ca au intrat in forta pe piata gazelor in doar un an de la infiintare. Valahia Gaz ajunsese in primavara- vara sa fie unul dintre cei mai mari importatori de gaze. De altfel, autoritatea de reglementare din Romania si cea din Ungaria au avut o investigatie comuna asupra activitatii acestei firme.

VIDEO INTERVIU: Andrei Ujica, regizor: Cand am intrat in Romania dupa 10 ani, socul a fost destul de mare. Tara arata intr-adevar sinistru.

Andrei Ujica, regizor cunoscut pentru trilogia dedicata perioadei post-comuniste, incheiata cu documentarul Autobiografia lui Nicolae Ceausescu, povesteste intr-un interviu acordat HotNews. ro despre plecarea sa in Germania in 1981 si despre cum arata Romania prin ochii lui la 10 ani dupa, cand s-a reintos acasa. Ujica a vorbit si despre importanta imaginilor de arhiva in realizarea portretelor unor personaje istorice in filmele documentare.

Editiadedimineata.ro: A vizitat 43 de tari, dar a decis sa se intoarca in Romania Dupa patru ani in care am strabatut lumea in lung si-n lat, am decis sa revin acasa

Visul multor fete este sa zboare si sa viziteze intreaga lume. Cristiana Manolache este fosta insotitoare de bord. A vizitat 43 de tari si desi putea ramane in oricare dintre ele, a decis sa se intoarca in Romania. intr-un interviu acordat editiadedimineata. ro, Cristiana vorbeste despre dragostea pentru zbor, experienta din Emiratele Arabe Unite si dezvoltarea Romaniei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )