Libnet.ro
UNICEF

11:30

intarzieri de peste doua ore, la trenurile care ajung in Gara de Nord din Capitala

România Liberă România Liberă,
intarzieri de peste doua ore, la trenurile care ajung in Gara de Nord din Capitala

Trenurile de calatori ajung, sambata seara, in Gara de Nord din Capitala, cu intarzieri si de peste doua ore, din cauza temperaturilor extreme, care au impus restrictii de viteza. continuă pe România Liberă

Intarzieri de peste doua ore la unele trenuri care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti inregistreaza intarzieri chiar si de peste doua ore intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie, anunta News. ro. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

Haos in Gara de Nord. Sunt intarzieri chiar si de peste doua ore ale trenurilor

Sunt intazieri chiar si de peste doua ore ale trenurilor care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei. Viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de.

intarzieri chiar si de peste doua ore ale trenurilor care sosesc in Gara de Nord, din cauza caniculei

Intarzieri chiar si de peste doua ore inregistreaza trenurile care sosesc in Gara de Nord din Bucuresti, intrucat, din cauza temperaturilor ridicate, viteza garniturilor s-a redus cu 20-30 km/h fata de viteza normala de circulatie. Cele mai mari intarziere le-au acumulat, miercuri seara, trenurile care vin de la Urziceni si Baia Mare.

Program prelungit cu doua ore pentru functionarii de la Serviciul de Pasapoarte

Serviciul Public Comunitar pentru Evidenta Pasapoartelor Simple Vrancea isi prelungeste programul de lucru cu doua ore zilnic, incepand de astazi.

The Guardian compara cu Eurovision modul in care tarile din UE vor vota unde vor fi sediile celor doua agentii europene care vor parasi Marea Britanie

Cotidianul britanic The Guardian compara cu Eurovision modul in care se va vota pentru alegerea sediilor celor doua agentii europene care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit, printre care si Agentia Europeana a Medicamentului, pentru care concureaza si Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )