Libnet.ro
UNICEF

08:00

INTERCEPTARI. Cum isi facea primarul din Brasov campanie electorala pe banii din mita

România Liberă România Liberă,
INTERCEPTARI. Cum isi facea primarul din Brasov campanie electorala pe banii din mita

Primarul din Brasov, George Scripcaru, l-a pus pe omul de afaceri Calin Pop ca de 100. 000 de euro din spaga pe care i-a cerut-o pentru atribuirea unui contract sa cumpere materiale electorale pentru campania din 2012: pixuri, brichete si alimente. continuă pe România Liberă

UPDATE Perchezitii DNA la Primaria din Brasov si la domiciliul primarului George Scripcaru. Procurorii il acuza pe primarul Brasovului de abuz in serviciu

Procurorii DNA efectueaza luni dimineata perchezitii la Primaria din Brasov si la domiciliul primarului George Scripcaru, informeaza surse judiciare. Potrivit surselor citate, procurorii il acuza pe primarul George Scripcaru de abuz in serviciu, intr-un dosar in care prejudiciul s-ar ridica la peste un milion de euro.

Ce acuzatii i se aduc primarului din Brasov, George Scripcaru

Primarul municipiului Brasov, George Scripcaru, ar fi implicat intr-un dosar de abuz in serviciu, pentru ca ar fi facut demersuri de favorizare a unui firme pe piata energiei prin devalizarea SC CET SA Brasov, societate detinuta de UAT Brasov, potrivit unor surse judiciare.

Functionar public din Brasov, in INCOMPATIBILITATE

Un functionar public din cadrul Primariei Rasnov, judetul Brasov, Cojocaru Gicu, a fost gasit incompatibil de an, intrucat detinea, simultan, atat functia de inspector in cadrul primariei, cat si functia de consilier in cadrul aceleiasi institutii, informeaza ANI.

Perchezitii la Primaria din Brasov. Edilul George Scripcaru, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie fac, luni dimineata, perchezitii la Primaria Brasov, in mai multe birouri, intre care si cel al primarului George Scripcaru, precum si la locuinta acestuia, intr-un dosar in care se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )