Libnet.ro
UNICEF

23:00

Interceptari DNA: Judecatorul Stan Mustata vorbea despre o decizie favorabila in dosarul lui Dan Voiculescu (VIDEO)

B1 B1,
Interceptari DNA: Judecatorul Stan Mustata vorbea despre o decizie favorabila in dosarul lui Dan Voiculescu (VIDEO)

Noi dezvaluiri legate de judecatorul luiDan Voiculescu, Stan Mustata: Acesta incerca sa scape de dosarul luiDan Voiculescu si vorbea despre o decizie favorabila in aceasta cauza. Prin. continuă pe B1

Interceptari DNA: Judecatorul Stan Mustata vorbea despre o decizie favorabila in dosarul lui Dan Voiculescu

Noi dezvaluiri legate de judecatorul luiDan Voiculescu, Stan Mustata: Acesta incerca sa scape de dosarul luiDan Voiculescu si vorbea despre o decizie favorabila in aceasta cauza. Prin.

Judecatorul Stan Mustata, judecat pentru luare de mita si trafic de influenta

Judecatorul Stan Mustata, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, la mai putin de o luna dupa declansarea urmaririi penale. Stan Mustata este acuzat de constituirea unui grup.

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii DNA, in dosarul de mita in schimbul unor solutii favorabile in dosare.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv, a fost trimis in judecata. Este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de sase infractiuni de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. Alaturi de aceasta au mai fost trimisi in judecata grefierei Mariana Curea, arestata preventiv, si a altor trei inculpati care sunt cercetati in stare de libertate.

STENOGRAME De ce incerca judecatorul Stan Mustata sa scape de dosarul ICA, in care este judecat Dan Voiculescu

Magistratul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, ar fi fost de acord sa dea o solutie favorabila in dosarul in care Dan Voiculescu este judecat pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), potrivit rechizitoriului trimis instantei de judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA).

STENOGRAME De ce incerca judecatorul Stan Mustata sa scape de dosarul lui Dan Voiculescu

Judecatorul de la Curtea de Apel Bucuresti, Stan Mustata, trimis luni in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta, discuta cu ceilalti membri ai grupului despre cum sa scape de dosarul lui Dan Voiculescu, reiese din rechizitoriul procurorilor. Motivul determinant al solicitarii inculpatului BORACIU Ion se regaseste in dorinta de a proteja interesele gruparii criminale din care faceau parte, membrii grupului devenind vulnerabili in eventualitatea in care judecatorul MUSTATA Stan ar fi fost obiectul atentiei publice, prin judecarea unui dosar penal de interes public, se arata in rechizitoriu.

Magistratul Stan Mustata care vindea sentinte ca la piata a fost trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie fiind acuzat de luare de mita si constituirea unui grup infractional. Alaturi de acesta vor mai fi judecati si grefiera Mariana Curtea, dar si cei doi complici ai acestora, Ion Boraciu si Florian Alexandru.

Complicii lui Stan Mustata, martorii cheie ai DNA in dosarul de coruptie

Cele trei persoane care l-ar fi ajutat pe Stan Mustata sa gaseasca persoane dispuse sa dea mita pentru solutii favorabile in dosare, respectiv grefiera Mariana Curea, apropiatul clanului Camatarii Florian Alexandru si Ion Boraciu, un prieten vechi al judecatorului, sunt martorii cheie ai DNA .

STENOGRAME Puscariasi de lux: prietenul judecatorului Stan Mustata primea 5.000 de euro pe luna de la detinuti ca sa munceasca la ferma lui sau ca sa le dau femei

Ion Boraciu, prietenul judecatorului Stan Mustata, a incasat 200. 000 euro pe luna de la 40 de detinuti care munceau la ferma sa, in schimbul scutirii acestora de munca pe care aveau obligatia sa o presteze, in vederea reducerii pedepsei, precum si pentru primirea altor avantaje, se arata in rechizitoriul procurorilor DNA. Potrivit acestuia, Boraciu a incheiat prin firma sa un contract cu un penitenciar. Din rechizitoriu reiese ca Boraciu a primit intr-o zi zece puscariasi: Am luat decat patru la munca. Sase nu i-am luat, ca sase sunt smecheri, si-mi da 5. 000 de euro pe luna, ca sa-i tin la mine la munca toata luna. Sa le dau femei, sa . [cuvant obscen]. de-astea, spune Boraciu, potrivit rechizitoriului.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )