Libnet.ro
UNICEF

22:00

INTERCEPTARI. Judecatorul spagar avea mercurial: 30.000 euro pentru anularea condamnarii, 20.000 pentru trafic de influenta la colegi

România Liberă România Liberă,
INTERCEPTARI. Judecatorul spagar avea mercurial: 30.000 euro pentru anularea condamnarii, 20.000 pentru trafic de influenta la colegi

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, arestat preventiv alaturi de grefiera sa Mariana Curea, avea pe agenda sa de lucru mercurial pentru anulari de condamnari si trafic de influenta sau cumparare de influenta pentru obtinerea unor solutii de achitare la colegii din sectia penala unde lucra. continuă pe România Liberă

GE a oferit 12,4 MLD. euro pentru preluarea diviziei de energie a Alstom

General Electric GE) a oferit suma de 12,4 miliarde euro pentru preluarea diviziei de energie a grupului francez Alstom, intrand oficial in negocieri dupa mai multe saptamani de tatonari in urma carora care s-au implicat in discutii guvernul francez.

Primaria Capitalei, dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Administratiei Strazilor sa cheltuiasca 5,8 milioane de euro pentru asfaltarea a 5 strazi din Bucuresti cu o lungime insumata de 2. 317 metri. Astfel, municipalitatea este dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada, pretul final urmand insa sa se stabileasca insa in urma unei licitatii.

EXCLUSIV. Interceptari Judecatorul Mustatea - trafic de influenta pentru o suma de pana la 150.000, probabil euro

Judecatorul Stan Mustata, de la Curtea de Apel Bucuresti, arestat 30 de zile pentru fapte de coruptie alaturi de grefiera sa, Mariana Curea, este acuzat de sase infractiuni de luare de mita si o infractiune de trafic de influenta. Traficul de influenta urma sa fie facut la judecatoarea Viorica Costiniu, dar actiunea pare a fi fost o cacialma, dupa cum rezulta din interceptari.

INTERCEPTARI. Judecatorul Mustata dadea informatii secrete din dosare intermediarilor pe care ii folosea pentru luare de mita

Judecatorul Stan Mustatea de la Curtea de Apel Bucuresti, arestat pentru mai multe infractiuni de coruptie alaturi de grefiera sa, Mariana Curea, a folosit informatii ce nu sunt destinate publicitatii si a permis accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Judecatorul dosarului lui Dan Voiculescu, retinut pentru 24 de ore

Judecatorul Stan Mustata si grefiera Mariana Curea, de la Curtea de Apel Bucuresti, au fost retinuti, marti, de procurorii DNA, care vor cere acestei instante arestarea lor preventiva in dosarul de mita in schimbul unor solutii favorabile in dosare.

CNADNR are 40 milioane euro pentru achizitia de utilaje pentru deszapezire

CNADNR dispune de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a anuntat, marti, Dan Sova, ministrul.

Proiect. Aproape 5,8 milioane de euro pentru reabilitarea a cinci artere din Capitala

Aproape 5,8 milioane de euro ar putea aloca Administratia Strazilor Bucuresti pentru a reabilita a cinci artere din sectoarele 1, 3, 5 si 6, care insumeaza aproximativ 2. 300 de metri, proiectele urmand sa fie dezbatute marti de consilierii generali.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )