Libnet.ro
UNICEF

07:30

Interlop din Capitala, retinut pentru amenintare, act sexual cu un minor, hartuire si violarea corespondentei

România Liberă România Liberă,
Interlop din Capitala, retinut pentru amenintare, act sexual cu un minor, hartuire si violarea corespondentei

Un interlop din Bucuresti, Giuseppe Zamfir, membru al clanului Gruia, a fost retinut joi seara, amenintare, act sexual cu un minor, hartuire si violarea secretului corespondentei. continuă pe România Liberă

Cristian Roman, primarul din Tandarei, a fost retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Cristian Roman, Primarul din Tandarei, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de Primarie. Procurorii au stabilit un prejudiciu de 400. 000 de lei in acest dosar.

O femeie s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Capitala

O femeie s-a aruncat, vineri dupa-amiaza, de la etajul opt al unui bloc de pe Calea Grivitei din Capitala, au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, precizand ca.

O femeie cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Capitala

O femeie s-a aruncat, vineri dupa-amiaza, de la etajul opt al unui bloc de pe Calea Grivitei din Capitala, relateaza Mediafax. Autoritatile spun ca femeia era cunoscuta cu probleme psihice. Medicii de pe.

Descinderi la sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitala. Ancheta vizeaza 16 persoane suspectate de abuz in serviciu

Descinderi la sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitala si la alte 17 adrese din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Teleorman. Perchezitiile au loc intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de lei,.

Consilier APIA Constanta, retinut pentru declaratii false

Procurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore a unei consilier de la APIA Constanta, Razvan Alexandu Ionescu, pentru savarsirea infractiunilor concurente de: folosire de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene patru infractiuni) si inselaciune patru infractiuni) si fals material in inscrisuri oficiale noua infractiuni), informeaza DNA.

Primarul din Tandarei, retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Primarul din Tandarei, Cristian Roman, a fost retinut, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de.

Delia pluteste Pe aripi de vant. Cantareata si-a lansat noul single, aseara, intr-un club din Capitala

Delia Matache si-a lansat aseara noul single din aceasta toamna:Pe aripi de vant. Frumoasa cantareata este convinsa ca piesa va ajunge pe primele topuri in topurile muzicale. Zeci de fani au fredonat.

Perchezitii la sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitala

Politia Romana desfasoara, in aceasta dimineata, 18 perchezitii domiciliare in Capitala si in judetele Ilfov, Giurgiu, Dambovita si Teleorman, informeaza IGPR, surse judiciare explicandu-ne ca actiunile au loc inclusiv la sediul Bibliotecii Metropolitane din Bucuresti, intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 5 milioane de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )