Libnet.ro
UNICEF

20:30

Interlopul Adrian Corduneanu, retinut pentru 24 de ore pentru santaj

Hotnews Hotnews,
 Interlopul Adrian Corduneanu, retinut pentru 24 de ore pentru santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut de procurori, sambata seara, pentru 24 de ore, sub acuzatia de santaj. continuă pe Hotnews

Adrian Corduneanu, retinut pentru 24 de ore: Interlopul este acuzat de santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut pentru 24 de ore de procurori sub acuzatia de santaj, dupa ce a fost audiat, informeaza B1 TV. Din locuinta barbatului s-au ridicat aproximativ 35. 000 de lei, bani.

Interlopul Adrian Corduneanu, retinut pentru santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut de procurori, sambata seara, pentru 24 de ore, sub acuzatia de santaj. Mediafax transmite ca din locuinta lui Adrian Corduneanu, zis Beleaua, s-au ridicat aproximativ 35. 000 de lei, bani considerati proba in dosarul de santaj.

Interlopul Adrian Corduneanu, retinut de politie. De ce fapte este acuzat

Unul dintre cei mai temuti interlopi din zona Moldovei, Adrian Corduneanu, zis si Beleaua, a fost retinut duminica de politisti si dus in fata judecatorilor, scriu stirileprotv. ro. Este cercetat alaturi de un.

Interlopul Adrian Corduneanu, saltat de mascati intr-un dosar de santaj

Interlopul Adrian Corduneanu a fost retinut sambata de procurori, pentru acuzatia de santaj, potrivit 7est. ro. Din locuinta lui Adrian Corduneanu s-au ridicat banii, in jur de 35. 000 de lei,.

Se schimba vremea: Atentionarea ANM pentru urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o atentionare nowcasting Cod Galben de vant, valabila in urmatoarele ore in judetele Buzau, Ialomita, Giurgiu si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )