Libnet.ro
UNICEF

01:05

Interlopul Ion Clamparu, condamnat la 30 de ani de inchisoare in Spania pentru proxenetism, a fost extradat in Romania

Adevărul Adevărul,
Interlopul Ion Clamparu, condamnat la 30 de ani de inchisoare in Spania pentru proxenetism, a fost extradat in Romania

Interlopul Ion Clamparu, care a fost urmarit de Politia Romana Romana mai bine de zece ani, fiind acuzat de proxenetism, a fost extradat in Romania. Barbatul, acuzat ca ar fi obligat peste 100 de femei sa se prostitueze, a fost condamnat de o instanta spaniola la 30 de ani de inchisoare pentru faptele sale. continuă pe Adevărul

Interlopul Ioan Clamparu, condamnat la 20 de ani de inchisoare in Spania pentru proxenetism, a fost extradat in Romania

Interlopul Ioan Clamparu, care a fost urmarit de Politia Romana mai bine de zece ani, fiind acuzat de proxenetism, a fost extradat in Romania. Barbatul, acuzat ca ar fi obligat peste 100 de femei sa se prostitueze, a fost condamnat de o instanta spaniola la 20 de ani de inchisoare pentru faptele sale.

Ion Clamparu - Cap de porc, interlopul care a ridicat un imperiu al prostitutiei in Spania, a fost extradat pentru a face puscarie in Romania

Cel mai de temut interlopr roman, botosaneanul Ion Clamparu, a fost extradat de autoritatile spaniole si va fi prezentat instantei Tribunalului Bucuresti pentru confirmarea mandatului de executare a pedepsei. Clamparu a fost condamnat de spanioli la 20 de puscarie dupa ce si-a ridicat un imperiu al prostitutiei in Spania.

Interlopul Ioan Clamparu a fost adus in tara

Interlopul Ioan Clamparu a fost adus in tara si va fi introdus azi intr-un Centru de Retinere si Arest Preventiv al Politiei Romane, pe baza mandatului european de arestare emis pe numele sau, el avand de executat 20 de ani de inchisoare, arata un comunicat emis de Politia Romana.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fiost adus cu o cursa de.

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus in tara (VIDEO)

Ion Clamparu, cel mai temut interlop roman, a fost adus vineri in tara, informeaza B1 TV. El a fost prins in luna septembrie la Madrid dupa opt ani de cautari. Interlopul a fost adus cu o cursa de.

Un criminal sucevean condamnat la 20 de ani de inchisoare, pentru ca si-a omorat si ingropat cumnatul in spatele casei, a fost prins in Italia

Mihai Gheorghe Ureche, de 39 de ani, din comuna suceveana Frumosu, a fost retinut de carabinierii italieni din regiunea Calabria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )