Libnet.ro
UNICEF

21:30

International Sinaia, redeschis dupa investitii de 6 mil. euro. Vezi cum arata hotelul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
International Sinaia, redeschis dupa investitii de 6 mil. euro. Vezi cum arata hotelul

Grupul hotelier autohton International, detinut de familia senatorului PNL, Dan Radu Rusanu, a investit 6 milioane de euro in modernizarea si dezvoltarea unitatii de cazare de patru stele din orasul Sinaia, fondurile fiind atrase in urma unui credit. continuă pe Wall-Street Ro

Hotelul International Sinaia a fost deschis sambata

Deschiderea oficiala a Hotelului International Sinaia, parte a Grupului Hotelier International, a avut loc sambata, arata un comunicat.

Uragan in sistemul bancar: 100 de persoane investigate, doua nume GRELE implicate si o frauda de 22 mil. euro

Imaginea sistemului bancar romanesc a primit o noua lovitura ieri, dupa ce Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a demarat o investigatie asupra a 100 de persoane cu privire la o frauda bancara de 22.

Enoiu, seful agentiei McCann Erickson, investeste 4-5 mil. euro in energie solara

Bogdan Enoiu, seful McCann Worldgroup Romania, al patrulea grup de comunicare de pe piata locala, a investit in ultimul an aproximativ doua milioane de euro in afaceri cu panouri solare, in urmatoarele luni avand in plan sa aloce alte doua-trei.

Lucian Duta, fost presedinte CNAS, despre sesizarea Corpului de Control: Taxa clawback aplicabila din iunie 2010 aduce statului venituri de 300 mil. euro pe an

Taxa clawback aplicabila din iunie 2010 aduce la bugetul de stat venituri de 300 de milioane de euro pe an, iar producatorii de medicamente care nu au platit aceasta contributie trebuie sa o faca cu 2009, a declarat, duminica, pentru Mediafax, fostul presedinte al CNAS Lucian Duta.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )