Libnet.ro
UNICEF

16:00

Internet pentru bunici. Opt seniori din Satu Mare vor urma cursuri de initiere in internet si utilizare a echipamentelor IT

Adevărul Adevărul,
Internet pentru bunici. Opt seniori din Satu Mare vor urma cursuri de initiere in internet si utilizare a echipamentelor IT

Opt seniori din Satu Mare vor urma un curs gratuit de initiere in internet si utilizare a echipamentelor IT. Acest curs reprezinta ABC-ul utilizarii computerului si a navigarii pe Internet si este cel de-al cincilea curs dintr-o serie de astfel de forme de instruire organizate de Biblioteca Satu Mare. continuă pe Adevărul

UMILINTA de neimaginat pentru elevele unei scoli din Satu Mare

Umilinta de neimaginat pentru elevele unei scoli din Satu Mare. Directorul adjunct, alaturi de alte opt cadre didactice, le-au scos pe fete in careul scolii sa le controleze daca poarta sau nu lenjerie.

Un tanar din Satu Mare a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania

Un tanar de 27 de ani din Satu Mare care conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania a fost depistat de politisti. Tanarul a ramas fara permis pentru trei luni si a primit o amenda de 765 lei.

Ancheta la o scoala din Satu Mare. ISJ face verificari in cazul unei directoare care le-a verificat pe eleve de lenjerie

Ancheta la Scoala Generala din Calinesti Oas, judetul Satu Mare. Inspectoratul Scolar a demarat verificari in cazul directoarei adjuncte care le-a cerut elevelor sa-i arate lenjeria. Asta, dupa ce femeia de serviciu a gasit in toaleta o pereche de chiloti.

O batranica din Satu Mare, gasita fara suflare, intr-o balta sange. Exista suspiciuni de viol si crima, femeia fiind dezbracata si cu urme de violenta pe corp

O batrana de 81 de ani din comuna Odoreu, judetul Satu Mare, a fost gasita vineri seara decedata, in propria locuinta, intr-o balta plina de sange. Criminalistii au suspiciuni de viol, urmat de crima, femeia fiind gasita dezbracata si cu urme de violenta pe corp.

Viol urmat de crima: o batrana din Satu Mare a fost gasita fara suflare, intr-o balta sange

O batrana de 81 de ani din comuna Odoreu, judetul Satu Mare, a fost gasita vineri seara decedata, in propria locuinta, intr-o balta plina de sange. Criminalistii au suspiciuni de viol, urmat de crima, femeia fiind gasita dezbracata si cu urme de violenta pe corp.

Un controversat om de afaceri va prelua carma Teatrului de Nord Satu Mare, fiind singurul admis de comisia de examinare

Vasile Taran, un controversat afacerist din Satu Mare, va prelua carma Teatrului de Nord dinSatu Mare, dosarul sau fiind singurul admis de comisia din cadrul Primarie. Omul de afaceri a reusit sa treaca de acest concurs, chiar daca nu are nicio legatura cu aceasta activitate, pe cand actori cu o vasta experinta au cazut proba dosarului.

Satu Mare: Un tanar a fost prins pe Autostrada Transilvania conducand cu 206 km/h

Un tanar de 27 de ani din Satu Mare a fost prins de politisti in timp ce conducea cu 206 km/h pe Autostrada Transilvania. Sambata, in jurul orei 17. 00, politistii Biroului de Politie Autostrada A3.

Politia Satu Mare face recrutari. Vezi ce locuri sunt puse la dispozitie

Politia Romana informeaza ca au inceput inscrierile in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Afacerilor Interne. Inspectoratul de Politie Judetean Satu Mare recruteaza candidati pentru concursurile de admitere.

FOTO Educatia rutiera a celor mici. Activitati si concursuri cu traditie adresate elevilor si prescolarilor

Educatia rutiera a celor mici, dar si a celor mari reprezinta o prioritate pentru Politia din Satu Mare. Luna mai este, de regula, o luna plina de activitati educative si concursuri cu traditie adresate atat prescolarilor, cat si elevilor de gimnaziu si liceu.

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. Astfel, incepand de marti, ora 12. 00 pana miercuri ora 12. 00, sub codul galben se vor afla opt judete din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri pana joi la ora 18. 00 avertizarea sa se extinda in mare parte a tarii, inclusiv in Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )